Muhsin Yazıcıoğlu'nun Annesi Fidan Yazıcıoğlu Vefat Etti (5) - Son Dakika
Güncel

Muhsin Yazıcıoğlu'nun Annesi Fidan Yazıcıoğlu Vefat Etti (5)

Muhsin Yazıcıoğlu\'nun Annesi Fidan Yazıcıoğlu Vefat Etti (5)

BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ Başbakan Ahmet Davutoğlu, cenaze töreninden sonra Valilik'te yaptığı açıklamada Yazıcıoğlu ailesine başsağlığı dileklerini iletti.

20.02.2015 16:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ

Başbakan Ahmet Davutoğlu, cenaze töreninden sonra Valilik'te yaptığı açıklamada Yazıcıoğlu ailesine başsağlığı dileklerini iletti. Davutoğlu, Muhsin Yazıcıoğlu'nun Türk siyasi hayatında vatanperver tavrıyla ve en zor şartlarda 28 Şubat'ta olduğu gibi demokrasiye olan bağlılığını gösterdiğini belirterek ŞUNLARI SÖYLEDİ:

"Türk kamuoyunun takip ettiği yiğit bir insanın, rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu'nun annesinin, sayın Fidan Yazıcıoğlu'nun vefatı dolayısıyla Sivas'a ziyarette bulunuyoruz. Cenaze namazına katıldık. Allah rahmet eylesin diyorum bir kez daha. Sayın Muhsin Yazıcıoğlu'nun siyasi hayatta bıraktığı o cesur ve onurlu çizgi annesinin helal sütüyle beslenmiş olmasının, annesinden aldığı kültürün ürünüydü. Rahmetli Fidan hanımı Dışişleri Bakanı olarak Sivas'ı ziyaret ettiğimde, evinde ziyarete etmiş ve elini öpme şerefini de yaşamıştım. Gerçek bir Anadolu hanımıydı. ve tutumuyla yaşındaki vakar ve misafirperverliği ile hiç unutamadığımız bir hatıra yaşamıştık ziyaretimiz esnasında. Bir kez daha kendisine Allah'tan rahmet diliyorum. Muhsin Yazıcıoğlu dostumuza da Allah'tan rahmet diliyorum. Allah cennete kavuştursun diyorum. Ailesine ve Sivas'ın yetiştirdiği bir evlat olması dolayısıyla bütün Sivaslı hemşehrilerimize de taziyelerimizi iletiyorum."

Başbakanın Sivas ziyaretine eşi Sare Davutoğlu da katıldı. Sare Davutoğlu taziye evine giderek Fidan Yazıcıoğlu'nun yakınlarına başsağlığı dileklerine iletti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Muhsin Yazıcıoğlu'nun Annesi Fidan Yazıcıoğlu Vefat Etti (5) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement