Muhsin Yazıcıoğlu'nun İsmi, Tokat'ta Yaşatılacak - Son Dakika
Güncel

Muhsin Yazıcıoğlu'nun İsmi, Tokat'ta Yaşatılacak

Muhsin Yazıcıoğlu\'nun İsmi, Tokat\'ta Yaşatılacak

Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Mustafa Omalar, Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu'nu ziyaret etti.

16.04.2014 15:22  Güncelleme: 15:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Mustafa Omalar, Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu'nu ziyaret etti. Ziyarette BBP merhum başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nu da anan Başkan Eroğlu, Tokat'ta bir parka ismini vereceklerini söyledi.

Kendisi gibi genç yaşta il başkanlığı yapan Eroğlu'nun, belediye başkanlığı görevinde de başarılı olacağına inandığını belirten Omalar, " Türkiye'mizin de en genç İl Başkanıydınız ve şimdi de en genç Belediye Başkanı olarak kendi yaş grubumuzdan, kendi dönemimizden bir arkadaşımızın Belediye Başkanı olmasından mutlu olduk. Demokrasinin bayramı seçimlerdir. Tabi bu seçimleri şölen havasına dönüşmesi de kazasız belasız gürültüsüz, dedikodusuzca geçmesi bizi mutlu etti. Halkımızın teveccühleriyle sizler başkan oldunuz, tebrik ediyorum. Büyük Birlik Partisi olarak da Tokat'ımıza yapılması gereken, katkı sağlanması gereken her konuda yanınızda olacağımızı, Tokat'a hizmet geleceği için de ayrıca mutlu olacağımızı belirtmek istiyorum" dedi.

Başkan Eroğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, BBP'nin merhum başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nu da andı. Tokat'ta bir parka Muhsin Yazıcıoğlu'nun ismini vereceklerini de belirten Başkan Eroğlu, "Nezaketinizden dolayı teşekkür ediyorum. Bizler Tokat'ta yaşayan insanlarız. Tokat'ın güzelleşmesi, büyümesi eminim ki hepimiz için öncelik olacaktır. Çocuklarımız için, gelecek nesillerimiz için daha güzel bir Tokat, hepimizin arzu ettiği bir olaydır. Biz de bu konuda heyecanlıyız. Biraz önce ifade ettiğiniz gibi belki de genç bir belediye başkanı olmamız, bu konuda bizi daha da kamçılıyor. Görevimizin, sorumluluğumuzun daha da üst seviyede olması gerektiğini bize bir anlamda da anımsatmış oluyor. Bu heyecanla, özellikle de sizlerle beraber bu konuda çok ama çok önemli adımlar atacağımıza inanıyorum.

Bu şehir hepimizin. Allah razı olsun Tokatlılar bizleri tercih ettiler, bizlere teveccüh gösterdiler, bizim üzerimize bu sorumluluğu yüklediler. Artık bundan sonra görev bizim. Bu sorumluluğun yerine getirilmesi anlamında hizmet etmek bize düşüyor. Biz de bu konuda, sonuna kadar, terimizi son damlasına kadar Tokat için harcayacağız. Bunu yaparken de birlikte ve beraber hareket edeceğiz. Tokatlı insanlarımızla, siyasi partilerimizin tamamı ile, tüm sivil toplumlarımızla beraber, danışarak, konuşarak, birlikte beraber düşünerek ve yürüyerek bu Tokat'ı daha da güzelleştireceğiz. Ayrıca büyük liderlerimizden biri olan Muhsin Yazıcıoğlu'nu anmadan geçemeyeceğim. Geçtiğimiz yıllarda , elim bir olay sonucunda rahmetli olmuştu. Ben inanıyorum ki önümüzdeki günlerde bu olaylar da aydınlanacaktır. Kendisini hasretle yad ediyoruz. Seçim sürecinde yolda gezerken bir arkadaşımız söylemişti;"Muhsin Yazıcıoğlu Beyle ilgili Tokat'ta hiçbir yer yok" diye. Ben de inşallah bir parka Muhsin Yazıcıoğlu Bey'in ismini verelim diye de buradan size de söylemiş olayım. En azından ismini yaşatalım. Muhsin Yazcıoğlu tabi ki ölmedi, hep kalbimizde. Allah makamını da cennet etsin diyorum ve bir kez daha sizlere teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Muhsin Yazıcıoğlu'nun İsmi, Tokat'ta Yaşatılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement