Muhsin Yazıcıoğlu'nun Ölümünün 6. Yılı - Son Dakika
Yerel

Muhsin Yazıcıoğlu'nun Ölümünün 6. Yılı

Alperen Ocakları Edirne Şube Başkanı Alpaslan Cankaloğlu, rahmetli şehit lider Muhsin Yazıcıoğlu'nun vefat sürecini şehadet süreci olarak değerlendirdiklerini ve beyaz veda olarak gördüklerini bildirdi.

24.03.2015 10:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alperen Ocakları Edirne Şube Başkanı Alpaslan Cankaloğlu, rahmetli şehit lider Muhsin Yazıcıoğlu'nun vefat sürecini şehadet süreci olarak değerlendirdiklerini ve beyaz veda olarak gördüklerini bildirdi.

Cankaloğlu, Büyük Birlik Partisi (BBP) kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümünün 6. yılı dolayısıyla yayımladığı mesajda,  Yazıcıoğlu'nu unutmadıklarını ve unutturmayacaklarını belirtti.

Şehit lider Yazıcıoğlu'nun 25 Mart 2009'da yanındaki 5 kişiyle Kahramanmaraş Çağlayancerit'ten başka bir mitinge giderken bir helikopter olayı sonucu hakkın rahmetine kavuştuğunu anımsatan Cankaloğlu, şunları kaydetti:

"Yazıcıoğlu'nu vefatının 6. yılı münasebetiyle rahmet, minnet ve özlemle anıyoruz. Rahmetli şehit liderimiz hayatı boyunca dik durdu, doğru gitti, düzgün yürüdü. Hak ve hukuk yolundan hiç ayrılmadı. Bizler de onun bırakmış olduğu Alperenler olarak dik duracağız, doğru gideceğiz, düzgün yürüyeceğiz. Haktan ve hukuktan ayrılmayacağımızı ifade etmek istiyoruz. Rahmetli şehit liderimiz Yazıcıoğlu'nun vefat sürecini biz şehadet süreci olarak değerlendiriyor ve beyaz veda olarak görüyoruz."

Cankaloğlu, ihmaller, belgeler, eldeki bilgiler, bulgular ışığında merhum Yazıcıoğlu'nun bir suikast sonucu öldürüldüğünü anladıklarını savundu.

Halkın da bu şekilde düşündüğünü dile getiren Cankaloğlu, "Bizler bu suikastin arkasında kim varsa hukuk içinde kalıp ortaya çıkaracağımızı belirtiyoruz. Daha önce Malatya özel yetkili savcılığı tarafından yürütülen bu dava şu anda yine Kahramanmaraş savcılığı tarafından devam ettirilmekte. Bizler hukuk içinde kalarak mücadelemizi sürdürüyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Muhsin Yazıcıoğlu'nun Ölümünün 6. Yılı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement