Muhtar Öztürk'ü İlk Mesai Arkadaşları Kutladı - Son Dakika
Güncel

Muhtar Öztürk'ü İlk Mesai Arkadaşları Kutladı

Muhtar Öztürk\'ü İlk Mesai Arkadaşları Kutladı

Bir dönem aradan sonra Gebze Mevlana Mahallesine yine muhtar olan Hüseyin Öztürk'ü ilk ziyaret edip kutlayan Belediyeden mesai arkadaşları oldu.

21.04.2014 13:42

Bir dönem aradan sonra Gebze Mevlana Mahallesine yine muhtar olan Hüseyin Öztürk'ü ilk ziyaret edip kutlayan Belediyeden mesai arkadaşları oldu. Öztürk, 5 yıl aradan sonra yine muhtar seçilirken, belediyeye de elveda dedi.

Gebze belediyesi mali Hizmetler Müdürlüğü'nde görev yapan Hüseyin Öztürk, 2004-2009 yılları arasında muhtarlık yaptı. 2014 30 Mart seçimlerinde yeniden muhtarlığa aday olan Hüseyin Öztürk yeniden muhtar seçilmeyi başardı. Belediyeden emekli olan Öztürk'ü makamında ilk kutlayan ise mesai arkadaşları oldu.

Muhtarlık binasında Öztürk'e sürpriz ziyaret yapan Celal Orhan, Cengiz Şahin, Cengiz İçöz, Yüksel dal, Melüt Ünlü, Necabettiğn Bektaş, Siyami Ceylan, Mehmet Sezer, Hikmet Orhan ve Cemal Durmaz, yeni görevinde eski mesai arkadaşını kutladılar. Muhtar Öztürk, yıllarca birlikte çalıştığı arkadaşlarının bu jesti karşısında mutluluğunu dile getirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Muhtar Öztürk'ü İlk Mesai Arkadaşları Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement