Muhtarlar İstişare Toplantısında Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Muhtarlar İstişare Toplantısında Bir Araya Geldi

Muhtarlar İstişare Toplantısında Bir Araya Geldi

Bursa merkez ve bazı ilçelerin muhtarları İznik ilçesinde istişare toplantısında bir araya geldi.

04.02.2016 13:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa merkez ve bazı ilçelerin muhtarları İznik ilçesinde istişare toplantısında bir araya geldi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, İznik Belediyesi ve Muhtarlar Derneği'nin birlikte tertiplediği istişare toplantısı Berlin Restoran'da yapıldı. İstişare toplantısına Bursa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Abdülkadir Karlık, İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, her iki belediyenin daire amirleri, İznik, Bursa, Orhangazi ve Yenişehir mahalle muhtarları katıldı.

Sargın "İki yıl zarfında her mahallemize hizmet götürdük. Bursa Büyükşehir Belediyesi ve İznik Belediyesi marifeti ile ulaşmadığımız yer kalmadı. İznik'i altyapısı ile adeta yeniden imar ettik. Şimdi ise üstyapı çalışmalarını bitirmek üzereyiz. Muhtarlarımıza Bilgisayarları Büyükşehir verirken bizde İnternetleri karşılayacağız. Birçok mahallemize önemli yatırımlar oldu. İznik Belediyesi olarak bugüne kadar taşra mahallelerine yaklaşık Bir milyon sekiz yüz yetmiş bin Türk lirası yatırım yapılmıştır. Bu yatırımlar artarak devam edecek. Hep birlikte mahallelerimizdeki öncelikli meseleleri belirleyelim ve ona göre çalışmalarımızı yapalım" dedi.

Karlık İSE, "Bizler sizler için buradayız. Gerek ilçe belediyemiz, gerekse Büyükşehir Belediyesi sizlerle el ele vererek, ilçemize ve mahallelerimize hizmet götürülecek. Bizim şiarımız sizlere ve halkımıza hizmet etmektir. Peygamber efendimiz, en hayırlı olanınız insanlara faydalı olanınızdır buyuruyor. Büyükşehir ve İznik Belediyesi marifeti ile İznik hak ettiği yere gelecek. Arkamıza dönüp baktığımızda güzel işler yaptığımızı görüyoruz. Son yapılan uluslar arası bir araştırmada Bursa'nın 4 bin 500 belediye arasında en yaşanabilir şehirler sıralamasında 37'inci sırada yer aldığını görüyoruz. İlk 50 içinde Türkiye'den başka şehir yok. Bu da Bursa'da neler yapıldığını en güzel şekilde ortaya koymaktadır" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muhtarlar İstişare Toplantısında Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement