Muhtarlar Sorunlarını, İçişleri Bakanlığı'na Sistem Üzerinden İletecek - Son Dakika
Yerel

Muhtarlar Sorunlarını, İçişleri Bakanlığı'na Sistem Üzerinden İletecek

Muhtarlar Sorunlarını, İçişleri Bakanlığı\'na Sistem Üzerinden İletecek

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarları Mesleki Dayanışma Derneği Başkanı Abdulkadir Geylani Taş, bundan sonra muhtarların sorunlarını ve taleplerini İçişleri Bakanlığı’na sistem üzerinden ileteceğini kaydetti.

04.03.2015 17:47

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarları Mesleki Dayanışma Derneği Başkanı Abdulkadir Geylani Taş, bundan sonra muhtarların sorunlarını ve taleplerini İçişleri Bakanlığı'na sistem üzerinden ileteceğini kaydetti.

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarları Mesleki Dayanışma Derneği Başkanı Abdulkadir Geylani Taş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın muhtarlarla yaptığı buluşmaların meyvelerini almaya başladıklarını söyledi.

Muhtarların sorun ve taleplerini İçişleri Bakanlığı'na sistem üzerinden iletebileceğini belirten Abdulkadir Geylani Taş, "İçişleri Bakanlığı muhtar taleplerini takip etmek ve etkin bir şekilde sonuçlandırılması için yeni bir sistem oluşturuldu. Bakanlık tarafından www.muhtar.gov.tr adresini oluşturarak her muhtara bir mail adresi verildi. Muhtarlar bu site üzerinden taleplerini iletebilecek. Elektronik ortamda gelen talepler sistem üzerinden ilgili birime yönlendirilecek. İlgili valiliğe, belediyeye yönlendirilecek ve 15 gün içerisinde kurum cevaplayacak. Muhtarların sistemi kolayca kullanmaları için valilik ve kaymakamlıklar tarafından destek sağlanacak. İllerde sistemden bizzat valiler ve belediye başkanları sorumlu olacak. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan muhtarlarımıza büyük önem veriyor. Bu doğrultuda İçişleri Bakanlığı bu sisteme geçti. Cumhurbaşkanımızın muhtarlar ile buluşması bizleri son derece mutlu etmiştir. Sayın Cumhurbaşkanımıza Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu adına teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunuyorum" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muhtarlar Sorunlarını, İçişleri Bakanlığı'na Sistem Üzerinden İletecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement