Muhtarlar, Vali Yavuz'u Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Muhtarlar, Vali Yavuz'u Ziyaret Etti

Muhtarlar, Vali Yavuz\'u Ziyaret Etti

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Hüseyin Akdeniz ve beraberindeki muhtarlar, Vali Seddar Yavuz’u ziyaret etti.

25.05.2016 08:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Hüseyin Akdeniz ve beraberindeki muhtarlar, Vali Seddar Yavuz'u ziyaret etti.

Yapılan ziyarete Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Hüseyin Akdeniz, Doğu Anadolu Muhtarlar Konfederasyonu ve Bingöl Muhtarlar Derneği Başkanı Abdullah Butaku, Muş Ovası Muhtarlar Derneği Başkanı Turan Süme ile beraberindeki köy ve mahalle muhtarları katıldı. Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Seddar Yavuz, ister zengin, ister fakir, ister eğitimli, ister eğitimsiz olsun tüm vatandaşları birinci sınıf olarak gördüklerini söyledi. 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' zihniyetiyle hizmetlerine devam ettiklerini ifade eden Vali Yavuz, "Biz devletin ancak vatandaşa hizmet ettiği, onu memnun ettirdiği sürece kutsal olduğuna inanırız. Vatandaşın sorununa arkasını dönem, dininden, etnik kökeninden dolayı ayırt eden, hakir gören anlayışı ayaklar altına alırız. Bizim için ister zengin, ister fakir, ister eğitimli, ister eğitimsiz olsun tüm vatandaşlarımız birinci sınıf insandır. Çünkü biz emreden, buyuran devletten, hizmetkar olan bir devlet anlayışına doğru yol alıyoruz. 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' zihniyetiyle hizmetlerimize devam edeceğiz" dedi.

Makamında kabul ettiği muhtarlarla sohbet eden Vali Yavuz, yapılan nezaket ziyaretinden ötürü teşekkürlerini dile getirdikten sonra ziyaret basına kapalı olarak devam etti. Ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muhtarlar, Vali Yavuz'u Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement