Muhtarlardan Cesim Gökçe'ye Destek - Son Dakika
Yerel

Muhtarlardan Cesim Gökçe'ye Destek

Muhtarlardan Cesim Gökçe\'ye Destek

Ağrı merkez mahalle ve köy muhtarları, Ağrı İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği’nden istifa ederek Ağrı Milletvekili Aday Adayı olan Cesim Gökçe’ye destek verdiklerini açıkladılar.

24.02.2015 16:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ağrı merkez mahalle ve köy muhtarları, Ağrı İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği'nden istifa ederek Ağrı Milletvekili Aday Adayı olan Cesim Gökçe'ye destek verdiklerini açıkladılar.

Öğle saatlerinde bir araya gelen yaklaşık 100 muhtar, seçim süreciyle ilgili açıklamalar yaparak ilk defa bir aday için birlik olduklarını söylediler. Birlik ve beraberlik içerisinde yer alacaklarını ifade eden muhtarlar, Cesim Gökçe'ye açık destek verdiklerini duyurdular. Daha sonra söz alarak muhtarlara teşekkür eden AK Parti Milletvekili Aday Adayı Cesim Gökçe, bu destekle sorumluluğunun daha da arttığını belirtti. Bugüne kadar tüm köylerde başarılı işlere imza attıklarını ve bunun karşılığını dua ve vefa olarak her zaman gördüğünü kaydeden Gökçe, "Bundan böyle hep bir ve beraber olacağız. Sizlerin desteği gerçekten çok önemli, bu destekten dolayı hepinize teşekkür ediyor, dualarınızı bekliyorum" dedi. - AĞRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muhtarlardan Cesim Gökçe'ye Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement