Muhtarlarla Evde İstişare - Son Dakika
Yerel

Muhtarlarla Evde İstişare

Muhtarlarla Evde İstişare

AK Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri, AK Parti Kepez İlçe Genel Sekreteri Işılay Işıldar Can, Meclis Üyesi Serhat Demir, Kepez Belediyesi Başkan Yardımcısı Sebahat Adanır, Fen İşleri Müdürü Ali Aslan’ın da bulunduğu heyet, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün yeni gezi otobüsüyle Avni Tolunay Mahallesi Muhtarı Rüstem Çelik’in evine konuk oldu.

21.01.2015 10:11

AK Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri, AK Parti Kepez İlçe Genel Sekreteri Işılay Işıldar Can, Meclis Üyesi Serhat Demir, Kepez Belediyesi Başkan Yardımcısı Sebahat Adanır, Fen İşleri Müdürü Ali Aslan'ın da bulunduğu heyet, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün yeni gezi otobüsüyle Avni Tolunay Mahallesi Muhtarı Rüstem Çelik'in evine konuk oldu.

Buluşmaları organize eden Kepez Muhtarlar Derneği Başkanı Feyzullah Büyükkeleş, Duraliler, Gülveren, Yeşilyurt, Şafak, Ünsal, Santral, Kepezaltı, Yenidoğan, Ahatlı ve Kültür mahalleleri muhtarlarını Başkan Tütüncü ile bire bir görüşmesini sağladı.

Bugüne kadar yaptığı ve yapacağı icraatlarını açıklayan Başkan Tütüncü, muhtarların mahalle sorunlarından oluşan taleplerinin anında iletilmesi için belediye bürokratlarını da beraberinde getirdiğini vurguladı. Böylece bürokratların olabilecek en hızlı şekilde talepleri değerlendirebildiğini belirten Başkan Tütüncü, bu adımların 'belediyecilik yerelde yapılır' ilkesiyle atıldığını söyledi.

Toplantıya ev sahipliği yapan Avni Tolunay Mahallesi Muhtarı Rüstem Çelik ise, toplantı için Başkan Tütüncü'ye teşekkür etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muhtarlarla Evde İstişare - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement