Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal Muhtarlarla Buluştu - Son Dakika
Yerel

Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal Muhtarlarla Buluştu

Başkan Uysal: "Hayal ettiklerinizin 2 3 katı hizmet yapılacak.

11.10.2014 11:08

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, asfalt, park, spor salonu, kaldırım ve çöplerin yeraltına alınmasıyla ilgili çalışmaların planlama çerçevesinde yapılacağını belirterek, "Hayal ettiklerinizin 2-3 katı hizmet yapılacak. Sadece hizmeti hep birlikte koordineli götürmemiz gerekiyor" dedi.

Muhtarlar Meclisi'nin üçüncüsü, Muratpaşa Belediye Meclis Salonu'nda yapıldı. Toplantı öncesinde konuşan Başkan Ümit Uysal, mahallelerdeki asfalt kazıma çalışmalarının Meltem'den başladığını, ardından Meydankavağı Mahallesi'ne geçeceklerini bildirdi.

Asfalt ve kaldırımlarını yeniledikleri sokaklara turunç fidanları dikildiğini belirten Uysal, "Mahallenin hemen hemen bütün sorunlarını çözerek çıkacağız o mahalleden. Sorunlar tamamlanmadan diğer mahalleye geçmeyeceğiz" dedi.

Asfalt, park, spor salonu, kaldırım ve çöplerin yeraltına alınmasıyla ilgili çalışmaların da planlama çerçevesinde yapılacağını anlatan Uysal, yaz ve kış spor okullarının kapasitesini dört katına çıkardıklarını, 22 mahallede sabah sporuna yönelik çalışmaların da sürdüğünü kaydetti.

Beş yılda 300 park yapmak istediklerini açıklayan Uysal, hedeflerinin her hafta bir park açılışı yapmak olduğunu ifade etti. Gelecek haftadan itibaren mahallelerde kanser önleme konferansları düzenlemeye başlayacaklarına değinen Uysal, "Hayal ettiklerinizin 2-3 katı hizmet yapılacak. Sadece hizmeti hep birlikte koordineli götürmemiz gerekiyor. Bu can bu bedende oldukça hizmet yapılacak. Bize güvenin, biz size güveniyoruz" dedi. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal Muhtarlarla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement