Muratpaşa Belediyesi'nden Çocuklar İçin Sokak Şenliği - Son Dakika
Yerel

Muratpaşa Belediyesi'nden Çocuklar İçin Sokak Şenliği

Muratpaşa Belediyesi\'nden Çocuklar İçin Sokak Şenliği

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları için özel program hazırlayan Muratpaşa Belediyesi, Çocuk Sokağı Şenliği düzenliyor.

03.04.2015 09:50

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları için özel program hazırlayan Muratpaşa Belediyesi, Çocuk Sokağı Şenliği düzenliyor.

Muratpaşa'da sokaklar çocuklar için şenlenecek. Muratpaşa Belediyesi Çocuk Sokağı Şenliği başlıyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı, nisan ayı boyunca çocuklarla kutlamayı ve kaybolmaya yüz tutmuş eğlenceleri yeni kuşaklarla tanıştırıp yaşatmayı planlayan Muratpaşa Belediyesi, Çocuk Sokağı Şenliği'ni; 4-5 Nisan Soğuksu Bayındır Parkı'ndan başlatıyor.

Muratpaşa Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu kentin her bölgesinde yaymak ve kutlamayı çocuklarla birlikte yapmak için düzenlenen Çocuk Sokağı Şenliği; 4-5 Nisan Soğuksu Bayındır Parkı, 11-12 Nisan Yüksekalan Mahallesi Salı Pazarı, 18-19 Nisan Konuksever Mahallesi 795 Sokak ve 25-26 Nisan Falez Park'ta gerçekleştirilecek.

Çocuk Sokağı Şenliği'nde misket oyunu, sihirbaz-masal kahramanları tahta bacak, seksek-yakan top-istop-çember çevirme-ip oyunu, çuval yarışı-yumurta taşıma yarışı, şişme oyun alanları, karaoke, bez üzerinde serbest boyama, mini disko gibi pek çok oyun ve aktivite yer alacak. Muratpaşa Belediyesi Çocuk Sokağı Şenliği, her haftasonu, belirlenen noktalarda saat 10.00'da başlayacak.

Şenlikle unutulmaya yüz tutmuş oyun ve aktiviteleri, sokak şenliği halinde gelecek kuşaklara aktarılacağına dikkat çeken Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, "Tüm çocuklarımızın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu yaşamasını istiyoruz. Çocuklarımızın, oyunla sosyalleşmelerine, şenlik havasında eğlenmelerini amaçlıyoruz. Çocuklarımız; 4 ayrı noktada gönüllerince eğlenecekler" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muratpaşa Belediyesi'nden Çocuklar İçin Sokak Şenliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement