Muratpaşa Belediyesinden Çevre Şenliği - Son Dakika
Yerel

Muratpaşa Belediyesinden Çevre Şenliği

Muratpaşa Belediyesi Dünya Çevre Günü etkinliği çerçevesinde düzenlenen Çevre Şenliği'nde atık pil toplayan okullara, mavi bayrak almaya hak kazanan otel ve tesislere ödülleri verildi.

10.06.2015 15:29

Muratpaşa Belediyesi Dünya Çevre Günü etkinliği çerçevesinde düzenlenen Çevre Şenliği'nde atık pil toplayan okullara, mavi bayrak almaya hak kazanan otel ve tesislere ödülleri verildi.

Değirmenönü Amfitiyatro'da düzenlenen etkinlikte, Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneğinin (TAP) Antalya genelinde düzenlediği atık pil toplama yarışmasında Hanım Ömer Çağıran İlkokulu birinciliği, Ahmet Ferda Kahraman İlkokulu ikinciliği, Döşemealtı Albay Süleyman Külahçı İlköğretim Okulu ise üçüncü oldu.

Çevre Şenliği'nde mavi bayrak almaya hak kazanan Miracle Resort, Kervansaray, Barut Lara, Ramada Plaza, Club Hotel Sera, Botanik Exclusive Resort otelleri ile Turist Beach, Karpuzkaldıran ve Mermerli plajlarının yetkililerine ödülleri verildi.

Muratpaşa Duvarları Çiçek Açıyor Projesi'ne katkıda bulunan okullar ile çevre gönüllüleri de ödüllerini aldı. Şenlikte anaokulu ve ilkokul öğrencileri çeşitli gösteriler sundu.

Etkinlikte konuşan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, bütün atığını toplayarak değerlendiren bir Muratpaşa'yı oluşturmak için çaba sarfettiklerini kaydetti. Uysal, "Bu konuda dayanışma, ruh ve eylem birliği içinde olmak istiyoruz. Müdürlüğümüz proje çalışmalarını yürütüyor. Ego insandan eko insana geçmeliyiz. Bu geçişi oluşturmak için hep birlikte çaba sarfetmeliyiz" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Muratpaşa Belediyesinden Çevre Şenliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement