Muratpaşa Emsal Oldu - Son Dakika
Yerel

Muratpaşa Emsal Oldu

Muratpaşa Emsal Oldu

Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Antalya Şube Başkanı Tufan Eroğlu ve yönetimi Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ateşekkür ziyaretinde bulundu.

12.08.2014 11:41

Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Antalya Şube Başkanı Tufan Eroğlu ve yönetimi Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'a

teşekkür ziyaretinde bulundu.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'ın makamında gerçekleşen teşekkür ziyaretinde Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Antalya Şube Başkanı Tufan Eroğlu, Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı adına Türkiye'de bir ilk olan Cemevi tapusunun devri ve 15-17 Ağustos Hacı Bektaş Veli'yi Anma Etkinliği'ne sağladığı katkılar nedeniyle teşekkür etti.

ŞUBELER HAZIRLIK YAPIYOR

Başkan Uysal'ın 15-17 Ağustos Hacı Bektaş Veli'yi Anma Etkinliği'nde 100 kişilik konaklama çadırı ve otobüs tahsis ederek Alevi Bileşenleri'ne verdiği katkıları dile getiren Başkan Eroğlu, 5-6 Eylül tarihinde Cemevi'nde düzenlenecek Tapu Devir Teslim Töreni'ne Başkan Uysal'ı davet etti. Başkan Eroğlu, "26 şubemiz bulundukları ilçe belediyelerine Muratpaşa Belediyesi'ni emsal göstererek tapu devri talebi için hazırlık yapıyor" dedi.

BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ

Belediyelerin seçilmiş, sivil bir devlet kurumu olduğunu belirten Başkan Uysal ise, "Amacımız evrensel insan hakları değerlerine uyan, özgürlüğü ve barışı yüreklerinde taşıyan insanların, ayrışmak üzere değil, birleşmek üzere bir araya geldiği toplumsal bir iklimde çocuklarımızı büyütmek. Bu anlamda kamuya hizmet etmek için yola çıkan sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muratpaşa Emsal Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement