Muratpaşa Kurban Bayramı'na Hazır - Son Dakika
Yerel

Muratpaşa Kurban Bayramı'na Hazır

Muratpaşa Kurban Bayramı\'na Hazır

Muratpaşa Belediyesi Kurban Bayramı öncesinde hazırlıklarını tamamladı.

20.09.2015 09:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muratpaşa Belediyesi Kurban Bayramı öncesinde hazırlıklarını tamamladı. Muratpaşa Belediyesi Başkan Vekili İbrahim Cephaneci, kurban kesim ve satış yerlerinde incelemelerde bulundu.

Muratpaşa Belediyesi; yaklaşan Kurban Bayramı öncesi kurbanlıkların uygun koşullarda satış ve kesim işlemlerinin yapılabilmesi için gerekli önlemleri aldı. Muratpaşa Belediye Başkan Vekili İbrahim Cephaneci, ATSO karşısındaki kurban satış alanını denetledi

Kurbanlık hayvan satış ve kesim alanlarını düzenleyip kullanıma sunan Muratpaşa Belediyesi, denetimlerini de sürdürüyor. Muratpaşa Belediye Başkan Vekili İbrahim Cephaneci, Hayvan Hakları Komisyonu Başkanı Mimar Sinan Özkan ve Veteriner İşleri Müdürlüğü görevlileri ile birlikte kurban satış alanını denetledi. Başkan Vekili Cephaneci, Topçular Mahallesi Gazi Bulvarı Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) karşısındaki alanda kurbanlık satmaya başlayan esnaf ve kurbanlık hayvan almaya gelen vatandaşlarla sohbet etti.

Yaklaşık 300 esnafın çadır kurduğu alanda Muratpaşa Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü veterinerleri tüm hayvanların sağlık kontrollerini yapıyor. 2 kurban satış ve 5 kurban kesim alanını hazırladıklarını ifade eden Muratpaşa Belediye Başkan Vekili Cephaneci, "Kurban satış alanların sürekli ilaçlanmasını sağlıyoruz. Veterinerlerimiz, getirilen tüm hayvanların kayıtlarını kontrol edip, sağlık açısından muayenelerini yapıyor. Zabıta memurlarımız da, düzeni ve güvenliği sağlıyor. Muratpaşa'da huzurlu bir bayram yaşanması için tüm önlemleri aldık" dedi. Esnaf ve vatandaşlar, yapılan düzenlemeler ve önlemler için Başkan Vekili Cephaneci'ye teşekkür etti.

Muratpaşa Belediyesi Zabıta, Park ve Bahçeler, Fen İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlükleri, kamu kurumları için ilan edilen idari izin ve bayram süresince, hizmetlerini aksatmadan sürdürecek. Kurban kesim alanlarında, Muratpaşa Belediyesi kesim personeli görev alacak. Vatandaşlar, uyarı ve şikayetlerini, 444 80 07 numaralı Turunç Masa Çağrı Merkezi'ne iletebilecek. Muratpaşa Belediyesi'nin belirlediği kurbanlık hayvan satış ve kesim alanları ise şöyle;

KURBAN SATIŞ YERLERİ

Topçular Mahallesi Gazi Bulvarı Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) karşısı,

Güzeloluk Mahallesi Yalı Caddesi Sönmez Çiviler Camii yanı.

KURBAN KESİM ALANLARI

Cumhuriyet Mahallesi Kapalı Pazarı,

Yenigün Konuksever Mahallesi Kapalı Pazarı,

Kızıltoprak Mahallesi Kapalı Pazarı,

Çağlayan Mahallesi Kapalı Pazarı,

Konuksever Mahallesi Kapalı Pazarı - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muratpaşa Kurban Bayramı'na Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement