Muratpaşa'nın En Güzel Balkonu ve Bahçesi Seçilecek - Son Dakika
Yerel

Muratpaşa'nın En Güzel Balkonu ve Bahçesi Seçilecek

Muratpaşa Belediyesi, Peyzaj Mimarları, Ziraat Mühendisleri Odaları, Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü ve Antalya Çiçekçiler Odası ile en güzel balkon ve en güzel bahçeyi seçecek.

08.04.2015 10:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muratpaşa Belediyesi, Peyzaj Mimarları, Ziraat Mühendisleri Odaları, Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü ve Antalya Çiçekçiler Odası ile en güzel balkon ve en güzel bahçeyi seçecek.

Muratpaşa Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, "Balkon ve Bahçe Güzellerini Seçiyoruz Yarışması"na son başvuru, 22 Mayıs'ta yapılacak. Yarışma, Peyzaj Mimarları, Ziraat Mühendisleri ve Çiçekçiler Odaları ve Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü işbirliğiyle düzenlenecek.

Muratpaşa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün koordinasyonunu üstlendiği yarışmada, "Balkon Güzeli" kategorisinde birinciye bin lira, ikinciye 750 lira, üçüncüye 500 lira ödül verilecek.

"Bahçe Güzeli" kategorisinde birincilik ödülü bin 500 lira, ikincilik ödülü bin 250 lira, üçüncülük ödülü bin lira olacak. Yarışmaya, profesyonel olarak bahçe düzenleme hizmeti, peyzaj mimarlığı hizmeti sunan kişi veya firmalar katılamayacak. Yarışmayla ilgili detaylı bilgi, 320 22 22 dahili 1925 numaralı telefondan alınabilecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Muratpaşa'nın En Güzel Balkonu ve Bahçesi Seçilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement