Muş'a Spor Kompleksi Yapılacak - Son Dakika
Yerel

Muş'a Spor Kompleksi Yapılacak

Muş\'a Spor Kompleksi Yapılacak

AK Parti Muş Milletvekili Faruk Işık, kentte spor için dev bir yatırım gerçekleşeceğini belirterek, yapılacak spor kompleksi içerisinde Muş Şehir Stadı, atletizm pisti, basketbol ile voleybol sahaları, sportif amaçlı kullanılabilecek tesisler ve soyunma odalarının olacağını bildirdi.

15.08.2014 15:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Muş Milletvekili Faruk Işık, kentte spor için dev bir yatırım gerçekleşeceğini belirterek, yapılacak spor kompleksi içerisinde Muş Şehir Stadı, atletizm pisti, basketbol ile voleybol sahaları, sportif amaçlı kullanılabilecek tesisler ve soyunma odalarının olacağını bildirdi.

Işık, yaptığı yazılı açıklamada, söz konusu tesisle alakalı yapılan görüşmelerin son noktaya geldiğini ifade ederek, tesisler için 150 dönümlük arazinin de tahsisinin gerçekleştiğini kaydetti.

Kentte spor, eğitim ve sağlık alanındaki yatırımların aralıksız devam ettiğini hatırlatan Işık, şöyle devam etti:

"Biz, AK Parti hükümeti olarak geleceğimizin aydınlık olması adına gençlerimizi önemsiyor ve hem spor alanında hem de eğitim alanındaki yatırımlara öncelik tanıyoruz. Yapılacak spor kompleksi çok amaçlı olup, ilimizin önümüzdeki yaklaşık yüz yıllık ihtiyacına cevap verecek kapasitede olacağını söylemek isterim. Allah nasip ederse inşallah en kısa sürede temelini atacağız." - Muş

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Muş'a Spor Kompleksi Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement