Muş Lalezar Spor Siirt Ekibini 3-0 Mağlup Etti - Son Dakika
Yerel

Muş Lalezar Spor Siirt Ekibini 3-0 Mağlup Etti

Muş Lalezar Spor Siirt Ekibini 3-0 Mağlup Etti

Türkiye Voleybol Federasyonu 3. Lig’inde mücadele eden Lalezar Spor Takımı, karşılaştığı Siirt Spor Lisesi Voleybol Takımı’nı 3-0 mağlup etti.

28.11.2015 17:09

Türkiye Voleybol Federasyonu 3. Lig'inde mücadele eden Lalezar Spor Takımı, karşılaştığı Siirt Spor Lisesi Voleybol Takımı'nı 3-0 mağlup etti.

Türkiye Voleybol Federasyonu 3. Ligi 6. Grup'ta mücadele eden Muş Lalezar Spor, kendi evinde Siirt Spor Lisesi Voleybol Takımı'nı ağırladı. Çekişmeli geçen karşılaşmada Muş Lalezar Spor Takımı ilk seti 26-24, ikinci seti 25-16 ve üçüncü seti ise 25-22 tamamlayarak Siirt Spor Lisesi Voleybol Takımı'nı 3-0 mağlup etti.

Lalezar Spor Voleybol Takımı, bu sonuçla namağlup unvanını koruyarak grubunda liderliğe yükseldi. Maç sonunda taraftarlarıyla galibiyeti kutlayan sporcular, rakip teknik heyeti ve oyuncularını da tebrik ettiler.

Maç sonrası oyuncularını tebrik eden Lalezar Spor Kulübü Başkanı ve Antrenörü Ferzende Emre, 2. Lig yolunda büyük bir hızla yollarına devam ettiklerini söyledi. Desteklerinden dolayı Muş Valiliği'ne teşekkür eden Emre, "Biz Muş Lalezar Spor Kulübü olarak 3. Lig'de mücadele etmekteyiz. Beşinci maçımızı bugün oynadık ve beşinci maçımızı da aldık. Namaglup oynuyoruz. Şu an lider konumdayız, bir maçımız eksik olmamıza rağmen. Sporcu kardeşlerimizi canı gönülden kutluyorum. Bize destek veren Muş Valiliği'ne de teşekkür ediyorum" dedi.

11 karşılaşmalarının kaldığını ve 2. Lige yükselmeyi hedeflediklerini kaydeden Emre, "Şu an 11 maçımız var. Bizim amacımız bu 11 maçı da kazanıp 2. Lig'e çıkmak. Biz bugüne kadar SODES projeleri çerçevesinde 49 genç kardeşimizi üniversitelere yerleştirdik. Bu sene itibariyle 60 gencimize daha profesyonel lisans çıkardık. İnşallah bunların en az yüzde 50'sini, yani 30 kişiyi üniversiteye yerleştirmek istiyoruz. Bu bizim için büyük bir başarı olacaktır. Spordan çok gençlerimizin üniversiteyi kazanmasını istiyoruz" şeklinde konuştu. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muş Lalezar Spor Siirt Ekibini 3-0 Mağlup Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement