Muş'ta Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Muş'ta Uyuşturucu Operasyonu

Muş\'ta Uyuşturucu Operasyonu

Muş’ta bir şahıs, üzerinde uyuşturucu 890 ecstasy (ekstazi) maddesi ve 2 gram toz esrar ile yakalandı.

25.05.2016 09:48

Muş'ta bir şahıs, üzerinde uyuşturucu 890 ecstasy (ekstazi) maddesi ve 2 gram toz esrar ile yakalandı. Varto ilçesinde ise 'kasten adam öldürme' suçundan aranan bir firari yakalanıp tutuklandı.

Muş Valiliğinden uyuşturucu ve firari şahısla ilgili yazılı bir açıklama yapıldı. Açıklamada, Muş İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu satıcılarına yönelik çalışma yapıldığı belirtilerek şöyle denildi: "19 Mayıs 2016 tarihinde yapılan çalışmalarda; ilimiz merkezinde bir şahısta uyuşturucu 890 ecstasy maddesi ve 2 gram toz esrar ele geçirildi. Şahıs, uyuşturucu madde ticareti yapmak ve nakletmek suçundan çıkarıldığı adli mercilerce tutuklanmıştır."

Yapılan açıklamanın devamında, Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda; 11 Mart 2016 tarihinde Varto İlçesinde meydana gelen kasten öldürme olayının firari şüphelisinin 16 Mayıs 2016 tarihinde akrabasının evinde yakalandığı belirtilerek "Şahıs yakalanarak çıkarıldığı mahkemece tutuklanıp cezaevine gönderilmiştir. İlimizde her türlü suç ve suç oluşumlarına yönelik mücadele kesintisiz olarak sürdürülecektir." denildi. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Muş'ta Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement