Muş'ta, 1 Polisin Şehit Olduğu Saldırının Ardından Operasyon Başlatıldı - Son Dakika
Güncel

Muş'ta, 1 Polisin Şehit Olduğu Saldırının Ardından Operasyon Başlatıldı

PKK'lı teröristlerce gerçekleştirilen, bir polisin şehit olduğu, iki polisin yaralandığı terör saldırısının ardından bölgede operasyon başlatıldı.

28.04.2016 12:59  Güncelleme: 13:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muş Valiliğinden, PKK'lı teröristlerce gerçekleştirilen, bir polisin şehit olduğu, iki polisin yaralandığı terör saldırısının ardından bölgede operasyon başlatıldığı bildirildi.

ZIRHLI ARACA BOMBALI TUZAK

Valilikten yapılan açıklamada, terör örgütü PKK mensuplarınca Muş- Varto karayoluna yerleştirilen el yapımı patlayıcının, dün İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şubesi ekiplerine ait zırhlı aracın geçişi sırasında Taşdibek köyü mevkisinde uzaktan kumandayla infilak ettirildiği hatırlatıldı.

1 POLİS ŞEHİT OLDU, 3 POLİS YARALANDI

Patlama nedeniyle zırhlı araçtaki 3 özel harekat polisinden birinin şehit olduğu, 2'sinin yaralandığı belirtilen açıklamada, yaralıların Muş Devlet Hastanesinde tedavi altına alındığı bildirildi.

Kaçan teröristlerin yakalanması için bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldığı vurgulanan açıklamada, "Yaralı personelimize acil şifalar diliyoruz. Şehidimiz, vatanımızın bölünmez bütünlüğü, milletimizin huzur ve güvenliği uğruna, en kutsal mertebe olan şehitlik mertebesine ulaşmıştır. Şehidimize Allah'tan rahmet, acılı ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

Muş\'ta, 1 Polisin Şehit Olduğu Saldırının Ardından Operasyon Başlatıldı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Muş'ta, 1 Polisin Şehit Olduğu Saldırının Ardından Operasyon Başlatıldı - Son Dakika


Advertisement