Müsiad Düzce Şubesi Hatay'da - Son Dakika
Yerel

Müsiad Düzce Şubesi Hatay'da

Müsiad Düzce Şubesi Hatay\'da

MÜSİAD Düzce Şubesi, 14-15 Şubat 2014 tarihleri arasında MÜSİAD Hatay Şubesinin ev sahipliğinde Hatay’da gerçekleştirilen, 84. Genel İdare Kurulu Toplantısına (GİK) 16 kişi ile katılım sağladı.

17.02.2014 12:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MÜSİAD Düzce Şubesi, 14-15 Şubat 2014 tarihleri arasında MÜSİAD Hatay Şubesinin ev sahipliğinde Hatay'da gerçekleştirilen, 84. Genel İdare Kurulu Toplantısına (GİK) 16 kişi ile katılım sağladı.

GİK'te toplantılar Genel Merkez Sektör Kurulları Başkanlar Toplantısı ile başladı. Toplantının ardından Suriyeli Ailelerle El Ele kampanyası ile Suriyeli ailelere yardım organizasyonu gerçekleştirildi. Antakya Habib-i Neccar Camii'nde kılınan Cuma Namazının ardından 84. Genel İdare Kurulu Toplantısının 1. oturumu yapıldı.

Toplantıda Hatay Şube Başkanı Fatih Tosyalı ve MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak'ın açılış konuşmalarının ardından ortaklık kültürünün geliştirilmesi, yap-sat ve benzeri modeller ve finansmana erişim konuları hakkında şube sunumları gerçekleştirildi. MÜSİAD Düzce Şubesi adına sunumu Şube Müdürü Fatih Güngör gerçekleştirdi. Sunumların ardından genel bir değerlendirme yapılarak gala programına geçildi. Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan gala programı, Hatay Şube Başkanı Fatih Tosyalı, MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak ve Hatay Valisi Celalettin Lekesiz'in konuşmalarının ardından hediye takdimi ile son buldu.

84. Genel İdare Kurulu Toplantısının 2. Oturumunda ilk günün değerlendirilmesi yapıldı. Değerlendirmelerin ardından sektör kurulları çalışma kampı gerçekleştirildi.

84. Genel İdare Kurulu Toplantısın ardından Hatay gezisi düzenlendi. Gezide Musa Dağı'nın eteklerinde kurulmuş olan yaklaşık 3 bin yaşında olduğu söylenen Musa Ağacı ile ünlü Hıdır Bey Köyü ve Türkiye'nin tek Ermeni Köyü olan Vakıflı Köyleri gezildi. Ardından Hızır Aleyhisselam'ın makamı ziyaret edildi. Şehir gezisinin ardından gezi son buldu. Gezinin ardından Düzce'ye dönüş yapıldı.

Toplantıya Düzce'den Başkan İsmail Çakmak, Yönetim Kurulu Üyelerinden; Mehmet Coşkun, Tanju Acar, Atilla Şahin, Ahmet Saydam, Vefa Pehlivan Üyelerden; Mehmet Akif Öztürk, Mehmet Şen Hakoğlu, Selim Yirmibeşoğlu, Hikmet Mutlu, Abdurrahman Karademir, Davut Alemdar, Ahmet Duman, Genç MÜSİAD Başkanı Serkan Verep ve Başkan Yardımcısı Ömer Levent Bilgin, Şube Müdürü Fatih Güngör katıldı. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Müsiad Düzce Şubesi Hatay'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement