MÜSİAD: Ahmet Davutoğlu'na Güveniyoruz - Son Dakika
Yerel

MÜSİAD: Ahmet Davutoğlu'na Güveniyoruz

MÜSİAD: Ahmet Davutoğlu\'na Güveniyoruz

MÜSİAD Adıyaman Şube Başkanı Şerif Yıldırım, AK Parti Olağanüstü Kongresinde Genel Başkanlığa seçilen Ahmet Davutoğlu'na güvendiklerini söyledi.

28.08.2014 16:24  Güncelleme: 17:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Deneği (MÜSİAD) Adıyaman Şube Başkanı Şerif Yıldırım, AK Parti Olağanüstü Kongresinde Genel Başkanlığa seçilen Ahmet Davutoğlu'na güvendiklerini söyledi.

MÜSİAD Başkanı Şerif Yıldırım, Türkiye Cumhuriyeti'nde ilk kez halk tarafından seçilen Cumhurbaşkanlığı seçimiyle ülkenin demokrasi adına çok büyük bir yol kat edildiğini dile getirdi.

Şerif Yıldırım, AK Parti Genel Başkanlığına seçilen ve hükümeti kurma yetkisi verilmesi beklenen Dışişleri eski Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun yanında olduklarını söyleyerek, "MÜSİAD olarak ve iş alemi olarak Ahmet Davutoğlu isminden son derece memnuniyet duyduk. Sayın Davutoğlu akademisyen kimliğiyle zaten uzun yıllardır tanıdığımız, MÜSİAD olarak da birçok programımızda bizimle birlikte olmuş, destek vermiş çok sevdiğimiz bir kişiydi. O akademisyenliğini önce danışman olarak daha sonra da Dışişleri Bakanlığı döneminde çok çalkantılı bir süreçte her ne kadar farklı yorumlar olsa da bizce başarılı bir şekilde Dışişleri Bakanlığı süreci içerisinde pekiştirdiği düşünüyoruz. Hem siyaseti hem entelektüel kimliği ile bundan sonraki süreçte de son derece başarılı bir çizgi olacaktır. İş alemi olarak bizim beklentimiz huzur, güven ve istikrarın sürdürülmesidir. Sayın Davutoğlu'nun bunu layıkıyla yerine getireceğine biz eminiz. İş alemi olarak da kendisine her türlü desteği vermeye hazırız" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MÜSİAD: Ahmet Davutoğlu'na Güveniyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement