Musıca Latıno En Beylikdüzü - Son Dakika
Güncel

Musıca Latıno En Beylikdüzü

Musıca Latıno En Beylikdüzü

Latin Amerika ve Karayipler'e özgü müziği yaşatmak ve yaymak amacıyla ortaya çıkan Son De Küba müzik grubu, Beylikdüzü'ne şahane bir akşam yaşattı.

03.02.2015 10:15  Güncelleme: 10:16

Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi'nde Küba fırtınası esti. Birbirinden nitelikli konserleri ilçe halkı ile buluşturan Beylikdüzü Belediyesi, bu kez Latin müziğinin en hareketli parçalarını seyircinin beğenisine sundu. BKM'de sahne alan "Son De Küba" grubu; Son Montuno, Salsa, Cha Cha, Bolero, Cumbia, Bachata, Merenge ve Reggaeton dans türlerinin müzikleri ile coşkulu bir ortam yarattı.

Seyirciye Sürpriz…

Konserde kadın solistler küçük vurmalı çalgıları kullanırken, grubun diğer üyeleri de perküsyon, tres gitar, piyano, Trompet ve trompon müzik aletleri ile Latin müziğinin en bilinen parçalarını seslendirdi. Son De Küba grubunu izleyicilere bir de sürprizi vardı. Grup, "Gülmek İçin Yaratılmış Gözlerde Yaşlar Niye" adlı şarkıyı başarıyla söyledi. Türkiye'de sık kullanılan 3 söz olduğunu belirten solistler, bunların "Maşallah, İnşallah ve Türkiye çok güzel" ifadeleri olduğunu dile getirince, salonda kahkahalar yükseldi.

Bayladı, Perküsyon Çaldı

Grup üyelerinin Bachata dansları da görülmeye değerdi. Konserin sonunda tempolu müziğe kendilerini kaptıran seyirciler, oturdukları yerden kalkarak dans ettiler. Beylikdüzü Belediye Başkan Danışmanı ve Kültür Sanat Koordinatörü Erhan Bayladı da sahneye çıktı ve söylenen şarkılara perküsyon çalarak eşlik etti. Bayladı'nın perküsyondaki başarısı büyük alkış aldı. Program Bayladı'nın sanatçılara çiçek takdim etmesi ile son buldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Musıca Latıno En Beylikdüzü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement