CHP'li Mustafa Balbay, Giresun'da - Son Dakika
Politika

CHP'li Mustafa Balbay, Giresun'da

CHP\'li Mustafa Balbay, Giresun\'da

Atatürkçü Düşünce Derneğinin daveti üzerine Giresun'a konferansa katılmak için giden CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, belediyeyi ziyaret etti.

06.12.2014 16:53  Güncelleme: 17:11

Atatürkçü Düşünce Derneği'nin daveti üzerine Giresun'da konferansa katılmak için gelen CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, belediyeyi ziyaret etti.

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay'ın Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu'yu ziyaretinde CHP'li Belediye Meclis üyeleri, parti yöneticileri, gençlik kolları üyeleri eşlik etti.

Karşılıklı fikir alışverişin yapıldığı görüşmede ortak konu genel seçimlerde partinin nasıl bir yol izleyeceği oldu.

CHP İzmir Milletvekili Balbay'ın Giresun'a gelişinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanı Kerim Aksu, şehir hakkında bilgiler verdi.

Şehrin sosyal, kültürel, ekonomik yapısına kadar bir çok konunun görüşüldüğü ziyarette, Belediye Başkanı Kerim Aksu, ülkenin geleceğinden duyduğu endişeyi ifade ederek partililerin kapı kapı dolaşarak genel seçimlere hazırlanması gerektiğini söyledi.

Ziyarete katılan partililerin sorularını da yanıtlayan Balbay, CHP'nin genel seçimlere yeni hedef belirlemiş programlarla gireceğini söyledi.

Balbay; "CHP halkın beklentilerine net cevaplar verecek programlarını hazırlamıştır.Halka somut projelerini, programlarını sunacaktır.Ülkenin her alanda sorunlarına duyarlı olan kesim sadece yüzde 5'lik bir kesimdir. Bu yüzde 5'lik kesime çok büyük görevler düşmektedir.Herkes çalışmalıdır, anlatmalıdır."dedi.

Başkan Aksu, ziyaretin anısına çeşitli hediyeler verirken, Balbay, buradan parti binasına ve daha sonra konferansa katılmak için ayrıldı. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika CHP'li Mustafa Balbay, Giresun'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement