Mustafa Savaş İncirliova'da Binlerce Kişiyle Gövde Gösterisi Yaptı - Son Dakika
Yerel

Mustafa Savaş İncirliova'da Binlerce Kişiyle Gövde Gösterisi Yaptı

Mustafa Savaş İncirliova\'da Binlerce Kişiyle Gövde Gösterisi Yaptı

AK Parti Aydın Büyükşehir Başkan Adayı Mustafa Savaş, AK Parti Aydın milletvekilleri ve partililerle birlikte İncirliova’da mehter takımı eşliğinde binlerce kişiyle yürüdü.

22.03.2014 09:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Aydın Büyükşehir Başkan Adayı Mustafa Savaş, AK Parti Aydın milletvekilleri ve partililerle birlikte İncirliova'da mehter takımı eşliğinde binlerce kişiyle yürüdü.

AK Parti Aydın Büyükşehir Başkan Adayı Mustafa Savaş'a İncirliova ziyareti sırasında AK Parti Aydın Milletvekilleri Mehmet Erdem, Gültekin Kılınç ve Semiha Öyüş, AK Parti İl Başkanı Sadık Atay ve AK Parti İncirliova Belediye Başkan Adayı Kazım Günaydın eşlik etti.

İnciriliova'da binlerce kişiye seslenen AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Savaş, 30 Mart seçimlerinin galibi olacaklarını ve tüm Aydın'ı kalkındıracak çalışmaların startını vereceğini söyledi. Ayrım yapmaksızın tüm Aydın'ın Büyükşehir Belediye Başkanı olacağını belirten Savaş, il bilmez mevcut yerel yönetimden dolayı Aydın'ın hizmetten mahrum, Aydınlı hemşerilerinin de ilgiden yoksun bırakıldığını dile getirdi. Aydın'ın iş ve AŞ sorununu çözmek için Büyükşehir Belediye Başkan adayı olduğunu söyleyen Mustafa Savaş, "65 bin kişilik istihdamla Aydın'ı kalkındıracağız. Gündelik hayatınızı yaşanılır hale getireceğiz. Kabarık su faturaları ödemeyeceksiniz. Büyükşehir olmanın tüm nimetlerini AK Belediyecilik ve Ak Parti İktidarının ortak çalışmasıyla tüm Aydın'a hissettireceğiz" dedi.

"TÜRKİYE'DE BİR İLKE İMZA ATACAĞIZ"

Didim'de hayata geçirilecek olan Serbest Ticaret ve Turizm Bölgesi'nin dört mevsim boyunca Didim'de turizmi canlı tutacağını, bu mega projenin de Türkiye'de bir ilk olduğunu söyleyen Mustafa Savaş, "Kurulacak serbest bölgede yat limanı olacak. Butik oteller olacak. Golf sahaları bulunacak. Vergi muafiyeti de en önemli avantajı olacak. Sadece bu projemizle 5 bin istihdam öngörüyoruz. Aydın'a AK Belediyecilik hizmet elinin değme zamanı geldi" diye konuştu.

"BİNLERCE KİŞİ MEHTERANLA SOKAKTA SAVAŞ'A EŞLİK ETTİ"

Konuşmasının ardından binlerce kişinin eşliğinde mehteran önderliğinde İncirliova sokaklarında vatandaşı selamlayan Savaş'a vatandaşın ilgisi çok büyüktü. Halkı selamlayarak İncirliova sokaklarını dolaşan Savaş, karşılaştıkları coşkunun çok büyük olduğunu, 30 Mart seçimlerinden kesin galip çıkacaklarını belirtti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mustafa Savaş İncirliova'da Binlerce Kişiyle Gövde Gösterisi Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement