Mustafakemalpaşa Stadı Yenileniyor - Son Dakika
Yerel

Mustafakemalpaşa Stadı Yenileniyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Karacabey'in ardından Mustafakemalpaşa İlçe Stadyumu'nda da modernizasyon çalışması başlatarak, tribünlerden yedek kulübesine, soyunma odalarından aydınlatma sistemlerine kadar tüm tesisi sil baştan yeniliyor.

09.08.2015 11:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Karacabey'in ardından Mustafakemalpaşa İlçe Stadyumu'nda da modernizasyon çalışması başlatarak, tribünlerden yedek kulübesine, soyunma odalarından aydınlatma sistemlerine kadar tüm tesisi sil baştan yeniliyor.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Karacabey'deki Fehmi Gerçeker Stadyumu'nda yenileme çalışmalarını tamamlama aşamasına getirildi.

Bakımsızlık yüzünden tribündeki koltukları kırılan, aydınlatma sistemi çalışmalar, sıvaların döküldüğü Mustafakemalpaşa Stadyumu'nun da sil baştan yenilenmesi için çalışma başlatıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ile stadyumdaki onarım çalışmalarını inceledi.

Stadyumu bir bütün olarak ele aldıklarını ve tüm eksikliklerin proje kapsamında giderileceğini belirten Altepe, şunları kaydetti:

"Tribünlerdeki koltuklardan açık tribünlerin üzerinin kapatılmasına, yedek kulübelerinin elden geçirilmesinden soyunma odalarının yeniden düzenlemesine ve aydınlatma sistemindeki eksikliklerin giderilmesine kadar çok yönlü bir çalışma yapacağız. Bursa kent merkezinde nasıl sporcularımıza en sağlıklı ortamlarda spor yapma imkanı sağlıyorsak, aynı imkanı ilçelerimizdeki amatör kulüpler için de sağlayacağız. Amacımız çalışmaları en kısa zamanda tamamlayıp buraya gerçek bir stadyum görüntüsü kazandırmak."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Mustafakemalpaşa Stadı Yenileniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement