Mut'ta Polisten Ramazan Bayramı Önlemleri - Son Dakika
Yerel

Mut'ta Polisten Ramazan Bayramı Önlemleri

Mut\'ta Polisten Ramazan Bayramı Önlemleri

Mersin'in Mut ilçesinde Emniyet Müdürlüğü, Ramazan Bayramı öncesinde ilçe genelinde bir dizi önlemler aldı.

15.07.2015 14:11  Güncelleme: 14:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in Mut ilçesinde Emniyet Müdürlüğü, Ramazan Bayramı öncesinde ilçe genelinde bir dizi önlemler aldı.

Mut İlçe Emniyet Müdürü Murat Güney, 17–19 Ağustos 2015 tarihleri arasında kutlanacak olan Ramazan Bayramı dolayısıyla ilçede halkın bayramı huzur ve güven içerisinde geçirebilmeleri için bayram öncesi, bayram süresi ve sonrasında her türlü önlemi aldıklarını, ancak vatandaşların da hırsızlık ve dolandırıcılık olaylarına karşı dikkatli olmalarını istedi. Güney, halkın yoğun olarak bulunabileceği alışveriş merkezleri, otogar, çarşı ve pazarlarda meydana gelebilecek kapkaç, hırsızlık, yankesicilik, dolandırıcılık gibi suçların önlenmesi sivil ve resmi devriye hizmetlerinin arttırıldığını, bayram namazı dolaysıyla da camilerde gerekli önlemlerin alındığını kaydetti.

TRAFİKTE SORUN YAŞANMAYACAK

Bayram öncesi trafik tedbirlerinin de gözden geçirilerek, gerekli önlemlerin alındığını belirten Güney, "Trafik ekiplerimiz şehir içi ve şehirlerarası güzergahların aralıksız denetimlerine devam edilecek. Vatandaşlarımızın güvenli ve rahat seyahat etmelerini sağlamak için trafiğin yoğun olduğu Mut - Silifke ve Mut - Karaman Otoyolu güzergahında radar kontrol noktaları oluşturularak hız ihlali yaparak trafiği tehlikeye düşüren sürücülere karşı denetimler yapılacaktır. Özellikle gün batımı ve sabaha karşı yorgun, uykusuz ve dikkatsiz araç kullandığı tespit edilen sürücüler ekiplerimiz tarafından tespit edilip uyarılarak, uygun görülen yerlerde dinlendirilmeleri sağlanacaktır" diye konuştu.

"VATANDAŞTAN DESTEK BEKLİYORUZ"

Vatandaşlardan da destek isteyen Güney, "Halkımızın şüpheli gördükleri şahısları derhal 155 Polis İmdat telefonunu arayarak bildirmeleri, suçların önlenmesi yönündeki çalışmalarımızda başarımızı arttıracaktır. Amacımız vatandaşlarımıza sıkıntılı bayram yaşatmamak" dedi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mut'ta Polisten Ramazan Bayramı Önlemleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement