Muzaffer Bağ: Batman İçin Ben de Adayım - Son Dakika
Güncel

Muzaffer Bağ: Batman İçin Ben de Adayım

Muzaffer Bağ: Batman İçin Ben de Adayım

AK Parti eski İl Başkanlarından olan Muzaffer Bağ, 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimlerde AK Parti'den Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

16.02.2015 08:55

2004-2007 tarihleri arasında Batman AK Parti İl Başkanlığı görevini başarıyla yürüten ve Batman AK Parti teşkilatı kurucularından olan işadamı ve siyasetçi Muzaffer Bağ, 7 Haziran genel seçimler için millletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

TÜPRAŞ'IN KAPANMAMASINI SAĞLADIK

Muzaffer Bağ yaptığı açıklamada, "Partide yıllarca hizmet ettiğini ifade eden Bağ, "Batman'ın ekonomik, siyasal ve sosyal sorunlarına vakıfım. Türkiye ve bölge kritik bir süreçten geçiyor. AK Parti'nin kurucularındanım, partinin tüm kademelerinde verilen görevleri layıkıyla yaptığıma inanıyorum. 45 yıldır Batman'da oturuyorum. İl başkanlığım döneminde TPAO'nun gündelik işçileriyle ilgili verdiğimiz mücadele, TÜPRAŞ'ın kapanmaması ile ilgili geliştirdiğimiz direnç, kurmuş olduğumuz iyi bir ekip sonucu Batman'ın sorunlarına ciddi anlamda eğilip, iyi bir performans geliştirdiğimize inanıyorum." dedi.

BATMAN'IN SORUNLARIYLA MÜCADELE

Bağ sözlerine şöyle devam etti: Edindiğim siyasi tecrübe, inandığım ekip çalışması sonucu Milletvekilliği aday adayı olduğumu açıklıyorum. Batman halkına ve siyaset yaptığım AK Parti camiasına güvencem sonsuzdur. Bana yönelik bir teveccüh oluşursa Batman'ın sorunlarıyla ciddi mücadeleler vereceğime inanıyorum. Batman halkına güveniyorum. Ayrıca tüm aday adayı arkadaşlara da başarılar diliyorum.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Muzaffer Bağ: Batman İçin Ben de Adayım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement