Başbakan'ın Dün Tanıttığı Narkotim'den İlk Operasyon - Son Dakika
Güncel

Başbakan'ın Dün Tanıttığı Narkotim'den İlk Operasyon

Başbakan Ahmet Davutoğulu'nun tanıtımını yaptığı Narkotimler, ilk görevinde bu yılın en büyük uyuşturucu operasyonunu yaptı ve 556 kilogram eroin ele geçirdi.

12.12.2014 10:42  Güncelleme: 11:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun tanıtımını yaptığı "Narkotim"ler çıktığı ilk görevinde bu yılın en büyük uyuşturucu operasyonunu gerçekleştirdi. Operasyonda 1 kişi gözaltına alınırken, 556 kilogram eroin ele geçirildi.

İŞ YERİNE BASKIN

Edinilen bilgiye göre, Ankara Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü bünyesinde "Narkotim" ekipleri, ihbar üzerine dün Ostim Melih Gökçek Bulvarı'nda bulunan bir iş yerine operasyon düzenledi.

YILBAŞI EROİNLERİNE DARBE

Dün Başbakan Davutoğlu'nun tanıtımını yaptığı "Narkotim" ekipleri, ilk çıktıkları bu görevde yaptıkları aramalarda Avrupa'ya yılbaşı partileri dolayısıyla gönderilmek üzere hazırlanan paketler halinde 556 kilogram eroin ele geçirdi.

90 MİLYON LİRALIK ZEHRİ ELE BEÇİRDİLER

Aramalarda, hassas teraziler, eldivenler, maskeler, karışım yapılan araçlar da bulundu. Operasyonda şüpheli Ö.C. (35), gözaltına alındı. Ele geçirilen eroinin piyasa değerinin yaklaşık 90 milyon lira olduğu belirlendi. Şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ederken, olaya ilişkin suç örgütü olabileceği yönünde soruşturma sürüyor.

Başbakan\'ın Dün Tanıttığı Narkotim\'den İlk Operasyon
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Başbakan'ın Dün Tanıttığı Narkotim'den İlk Operasyon - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • uzlett: çapulcuların ve vandalların ihtiyacı vardı ama o uyuşturucu maddelere. kafayı bulmadan sağa sola saldırmaya , yakmaya yıkmaya cesaret edemezler yoksa :) 26 20 Yanıtla
  • hüseyin: NE YAPSINLAR BU ÇABULCULAR ŞİMDİ FARE ZEHİRİMİ İÇSİNLER AYIP ETMİŞLER. 21 6 Yanıtla

Advertisement