Narlıdere Çöp Toplamada Yaz Saatine Geçiyor - Son Dakika
Yerel

Narlıdere Çöp Toplamada Yaz Saatine Geçiyor

Narlıdere Çöp Toplamada Yaz Saatine Geçiyor

Narlıdere Belediyesi Mithatpaşa ve Güngören Caddesi üzerinde 2012 yılında başlattığı konteynersiz çöp toplamada yaz saati uygulamasına geçiyor.

27.05.2014 15:18

Narlıdere Belediyesi Mithatpaşa ve Güngören Caddesi üzerinde 2012 yılında başlattığı konteynersiz çöp toplamada yaz saati uygulamasına geçiyor.

Narlıdere Belediyesinin pilot proje olarak Mithatpaşa ve Güngören Caddesi üzerinde uyguladığı saatli çöp toplama çalışmalarında yaz saatine geçiliyor. Haziran ayı itibari ile artık çöpler belediye ekipleri tarafından Saat 21.00'da toplanmaya başlanacak. Çöplerin sokaklarda oluşturduğu kötü görüntü ve çevre kirliliğinin önüne geçmeyi amaçlayan projede önemli bir yol kat edildiğini söyleyen Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, daha temiz bir Narlıdere için var güçleriyle çalıştıklarını ifade ederek 'En iyi temizlik kirletmemektir' dedi. Batur "Narlıdere Belediyesi temizlik ekipleri en çok kullanılan Mithatpaşa Caddesi ve Güngören Caddesi üzerinde gün boyu sokakları temiz tutmak için çalışıyorlar. Fakat sokakları temiz tutmak için biz halkımızdan da destek bekliyoruz. Etraflarını kirleten, çöp atan, çevre temizliğine dikkat etmeyenleri uyarmalarını veya belediyemize bildirmelerini istiyoruz. İzmir'in en güzel ilçesinde yaşadığımızı unutmadan Narlıdere'li olma bilinci ile harekete geçmeli, etrafımızı da uyarmalıyız. Narlıdere Belediyemizin meclis üyeleri kurdukları komisyon ile çevre temizliği konusunda yapılan çalışmaları vatandaşlarımıza aktarmak için çalışıyorlar. Konteynersiz Çöp toplama projesini hayata geçirdiğimiz Narlıdere'de Haziran ayı itibari ile yaz saati uygulamasına geçiyoruz. Ekiplerimiz artık çöpleri saat 21.00 da toplamaya başlayacaklar. Bunun için vatandaşlardan 19.00 - 21.00 saatleri arasına evsel atıklarını dışarıya çıkartmalarını, bu saatler dışında sokağa çöp bırakılmamasını önemle rica ediyorum. Meclis üyelerimizin çöp toplama yaz saati uygulaması ile ilgili hazırladıkları el broşürleri ile tek tek vatandaşın kapısını çalarak vatandaşlarımızı bilgilendiriyorlar. Sloganımız 'Narlığdere'yi Seviyorum, Çevremi Koruyorum'. Daha güzel bir Narlıdere için Mithatpaşa ve Güngören Caddesi sakinlerinin bu uygulamaya katılımlarını, 19.00 - 21.00 saatleri arasına evsel atıklarını dışarıya çıkartmalarını ve desteklerini bekliyorum" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Narlıdere Çöp Toplamada Yaz Saatine Geçiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement