Nasrettin Hoca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Avrupa'ya Gidiyor - Son Dakika
Yerel

Nasrettin Hoca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Avrupa'ya Gidiyor

Nasrettin Hoca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Avrupa\'ya Gidiyor

Konya’nın Akşehir ilçesinde mesleki ve teknik eğitim veren Nasrettin Hoca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Erasmus + Ana Eylem 1-Programı kapsamında Avrupa’ya gidecek.

26.02.2015 17:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Akşehir ilçesinde mesleki ve teknik eğitim veren Nasrettin Hoca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Erasmus + Ana Eylem 1-Programı kapsamında Avrupa'ya gidecek.

Nasrettin Hoca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya'yı ziyaret ederek konu hakkında bilgi verdi. Proje hakkında bilgi veren okul müdürü İbrahim Arslan projelerin bir çok il ve ilçeyi geride bırakarak kabul edilmesinin büyük bir başarı olduğunu, bundan dolayı çok mutlu olduklarını belirtti. Arslan, "Proje kapsamında yurtdışına giden katılımcılarımız 28 gün Almanya'da kalacak. Proje katılımcıları, mesleki, dil ve kültürel açıdan bilgi ve deneyimlerini artırarak, kazandıkları deneyimleri bölgemize aktaracaklar. Katılımcılarımıza Proje Katılım Belgesi ile euro bölgesinde geçerli olan Europass Sertifikası verilecektir. Proje çalışması için proje masrafları Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığınca karşılanacaktır" dedi.

Başkan Salih Akkaya da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, öğrencileri ve okul idarecilerini başarılarından dolayı tebrik etti. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nasrettin Hoca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Avrupa'ya Gidiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement