Nazilli'de Tarihi ve Kültürel Geziler İçin Otobüs Desteği - Son Dakika
Yerel

Nazilli'de Tarihi ve Kültürel Geziler İçin Otobüs Desteği

Nazilli\'de Tarihi ve Kültürel Geziler İçin Otobüs Desteği

Nazilli Belediyesi, Kurum kuruluş oda ve derneklerin düzenledikleri gezilerinde destek olmak amacı ile Nazilli Belediyesine ait ulaşım araçlarını ücretsiz olarak tahsis etmeye devam ediyor.

15.11.2016 20:10

Nazilli Belediyesi, Kurum kuruluş oda ve derneklerin düzenledikleri gezilerinde destek olmak amacı ile Nazilli Belediyesine ait ulaşım araçlarını ücretsiz olarak tahsis etmeye devam ediyor.

Nazilli Belediyesi, Kurum kuruluş oda, dernekler ile Üniversite öğrencilerinin düzenledikleri tarihi ve kültürel gezilerinde destek vermek amacı ile Nazilli Belediyesine ait ulaşım araçlarını ücretsiz olarak tahsis etmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Nazilli Vergi Dairesi, Nazilli Emekli-Sen Derneği ve ADÜ İsabeyli ve Nazilli yerleşkesi öğrencilerinin düzenledikleri tarihi ve kültürel gezilerinde Nazilli Belediyesi otobüs desteği sağladı. Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ın oluru ile Nazilli Vergi Dairesi çalışanları aileleri ile birlikte Çanakkale'ye, Emekli-Sen Derneği üyeleri Marmaris ve Datça'ya ADÜ'lü üniversite öğrencileri de Arpaz Esençay'a Nazilli Belediyesi Otobüsleri ile gitti. Verilen otobüs desteği sayesinde gezilere aileleri ile birlikte katılabilen Nazilli Vergi Dairesi çalışanları, Emekli-Sen Üyeleri ve Üniversite öğrencileri Nazilli Belediyesine ve Belediye Başkanı Haluk Alıcık'a teşekkürlerini sundu.

Nazilli Belediyesi'nin Kurum kuruluş oda, dernekler, okullar, öğrenciler ve sivil toplum kuruluşlarına verdiği gezi desteğinin eldeki imkanlar ölçüsünde devam ettiğini dile getiren Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık; "Büyüklerimizin, kardeşlerimizin zaman zaman bizden bu tür talepleri oluyor Bizde elimizdeki fırsatlar ölçüsünde düzenlenen tarihi ve kültürel etkinliklere, gezilere, spor müsabakalarına ve inceleme gezilerine otobüs ile ulaşım desteği vererek üzerimize düşeni yapıyoruz" İfadelerini kullandı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nazilli'de Tarihi ve Kültürel Geziler İçin Otobüs Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement