Nazillili Fenerbahçeliler Şampiyonluğu Elden Bırakmıyor - Son Dakika
Yerel

Nazillili Fenerbahçeliler Şampiyonluğu Elden Bırakmıyor

Nazillili Fenerbahçeliler Şampiyonluğu Elden Bırakmıyor

Fenerbahçe Futbol Okulları Ege İzmir bölge sorumluluğunun organize ettiği 2. Serkan Acar futbol turnuvası 12 bölge futbol okulunun katılımıyla gerçekleşti.

07.07.2014 17:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe Futbol Okulları Ege İzmir bölge sorumluluğunun organize ettiği 2. Serkan Acar futbol turnuvası 12 bölge futbol okulunun katılımıyla gerçekleşti.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Yeşilyurt Spor Tesisleri sahasında yapılan turnuvaya Aydın'ı temsilen katılan Nazilli Fenerbahçe Futbol Okulu, 2002 yaş grubunda şampiyon, 2003 yaş grubu ile ise üçüncü oldu.

İki yıldır Ege İzmir bölge sorumluluğunca rahmetli Serkan Acar adına düzenlenen turnuvalara Nazilli Fenerbahçe Futbol Okulu olarak katıldıklarını belirten Teknik Sorumlu Süleyman Kabasakal; "Bu turnuvanın çok büyük faydalarını görmekteyiz. Başta Futbol okulumuzda faaliyet gösteren sporcularımızın takımdaşlık ve aidiyat duygusunun gelişmesinin yanında, özgüvenlerinin, arkadaşlık ilişkilerinin ve sportmence mücadele etmelerinin gelişmesi adına çok olumlu katkılar yaptı. Ayrıca yetenek ve performans olarak ön plana çıkan oyuncularımız Fenerbahçe altyapı antrenörlerince tespit edilip, bu oyuncular için İstanbul'da çeşitli zamanlarda kamp programlarına davet edilecekler" dedi.

FENERBAHÇE ALT YAPISINA SPORCU KAZANDIRMAYI HEDEFLİYORLAR

Geçen yıl katıldıkları turnuvada 2000 yaş grubu olarak Ege bölge şampiyonu olduklarını ve bu yılda 2002 yaş grubu ile aynı başarıyı tekrarladıklarını belirten Süleyman Kabasakal; "Turnuvanın en iyi kalecisi de en az gol yiyen kalecimiz Alperen Aygen'in seçilmesi bizleri ayrıca mutlu etti. Çok yetenekli sporcu grubuna sahip olduğumuz için şanslıyız. Aynı turnuvada 2003 yaş grubunda da Ege bölge 3.'sü olduk. Nazilli Fenerbahçe Futbol Okulundan turnuva süresince tespit edilen yetenekli sporcular önümüzdeki günlerde İstanbul'da ki kamp programlarına çağırılacaklar. Amacımız onların gelişmesine katkı yapıp, yetenekli sporcularımızı Fenerbahçe altyapısına göndermektir" dedi.

KENDİ TESİSLERİNİ YAPMAK İSTİYORLAR

Geçtiğimiz yıl da Nazilli Fenerspor kulübünü kurduklarını hatırlatan Kabasakal; "Bu yetenekli sporcularımızla Aydın yerel amatör liginde U-14,U-13,U-11 kategorilerinde müsabakalara katılıyoruz. 2013-2014 sezonunda U-14liginde de şampiyon olduk. U-13 ve U-11 gruplarında ligi 2. olarak bitirdik ve çevremizde ki birçok genç bizleri tercih etmeye başladı. Bir yıl gibi kısa bir süre içerisinde çok büyük mesafe kat ettiğimiz için gururluyuz. Yakın zamanda yöneticilerimiz Y. Ersun Beker ve Murat İçöz ile beraber kendi tesislerimizi yapma konusunda çalışmalarımız olacak" ifadelerini kullandı.

Kabasakal, tüm gençleri Nazilli Fenerbahçe Futbol okuluna ve Nazilli Fenerspor kulübüne beklediklerini sözlerine ekledi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nazillili Fenerbahçeliler Şampiyonluğu Elden Bırakmıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement