Necati Ünal'ın Açıklamaları Tepki - Son Dakika
Yerel

Necati Ünal'ın Açıklamaları Tepki

Necati Ünal\'ın Açıklamaları Tepki

Ege Bölgesi Aydınlılar Derneği Başkanı Necati Ünal, Aydın Tanıtım Fuarı ile ilgili yaptığı basın toplantısında Aydın Valiliği ve Vali Erol Ayyıldız’a ilişkin açıklamaları dolayısıyla bazı firmaların fuara katılım sözleşmelerini iptal ettiği öğrenildi.

16.12.2014 12:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ege Bölgesi Aydınlılar Derneği Başkanı Necati Ünal, Aydın Tanıtım Fuarı ile ilgili yaptığı basın toplantısında Aydın Valiliği ve Vali Erol Ayyıldız'a ilişkin açıklamaları dolayısıyla bazı firmaların fuara katılım sözleşmelerini iptal ettiği öğrenildi.

Ege Bölgesi Aydınlılar Derneği Başkanı Necati Ünal'ın açıklamalarını 'talihsiz' olarak değerlendiren Aydınlı Firmalardan Dikmen Bal Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Altın, "Aydın tanıtım günleri bu şekilde gündeme gelmemeliydi. Aydınlılar devlet adabını bilir. Sevsek de sevmesek de Sayın Vali Aydın'ın valisidir. Başkanın ilimiz valisini hedef alan açıklamasından dolayı firma olarak fuara katılmamaya karar verdik ve sözleşmemizi iptal ettik" dedi.

Bilindiği gibi Ege Bölgesi Aydınlılar Derneği Başkanı Necati Ünal, İzmir'de 18-21 Aralık 2014 tarihleri arasında düzenlenecek olan 1. Aydın Tanıtım Fuarı için Aydın Valisi Erol Ayyıldız'dan bekledikleri desteği göremediğini belirtip Vali Ayyıldız'ı eleştirmişti. Necati Ünal'ın açıklamalarını Valiyi hedef alan açıklama olarak değerlendiren Aydınlı Firmalardan Dikmen Bal Firması'nın yönetim Kurulu Başkanı Zeki Altın, "Sözleşmeyi imzaladığımız gün Ege Bölgesi Aydınlılar Derneği Başkanı Necati Ünal'ın Valiyi hedef alan talihsiz bir açıklamasını gördük. Sevelim ya da sevmeyelim. Vali Aydın'ımızın valisidir. Aydın tanıtım günleri bu şekilde gündeme gelmemeliydi. Aydın'ın birlik beraberliği benim için daha çok önemli. Aydınlılar saygısız insanlar değildir ve devlet adabını bilir. Sayın Ünal'ın birlik beraberlik mesajları yerine ayrıştırıcı ifadeler kullanması bizleri üzmüştür. Her türlü hazırlığımızı yapmamıza rağmen Ege Bölgesi Aydınlılar Derneği Başkanı Necati Ünal'ın talihsiz açıklamalarından dolayı fuar sözleşmemizi iptal ettik" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Necati Ünal'ın Açıklamaları Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement