Necmi Çamaş, Aday Adaylığını Açıkladı - Son Dakika
Yerel

Necmi Çamaş, Aday Adaylığını Açıkladı

Necmi Çamaş, Aday Adaylığını Açıkladı

Necmi Çamaş, Haziran ayında yapılacak olan genel seçimlerde AK Parti’den milletvekili olmak için aday adaylığını açıkladı.

13.02.2015 15:22

Necmi Çamaş, Haziran ayında yapılacak olan genel seçimlerde AK Parti'den milletvekili olmak için aday adaylığını açıkladı.

Geçen günlerde Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı görevinden istifa eden Necmi Çamaş, bugün AK Parti İl Binasında milletvekilliği aday adaylığı konusunda basın toplantısı düzenledi. 'Yeni Türkiye Yeni Samsun' sloganıyla yola çıktıklarını belirten Çamaş, "50 yıllık hayatımın 32 yılını devletimizin çeşitli kademelerinde ülkemize ve milletimize hizmet ederek geçirdim. 1997 yılından bugüne kadar ise kesintisiz idareci olarak görev yaptım. Özellikle Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı dönemimde insanımızın hayat standardının yükseltilmesi amacıyla yürütülen birçok projenin uygulayıcı yöneticisi olarak görev yaptım" dedi.

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı döneminde yapmış olduğu hizmetlerden bahseden Çamaş, "Bu tecrübe ve birikimimizle gerek Samsun'a gerekse ülkemize daha faydalı olmak, daha çok çalışmak ve daha büyük projelere imza atmak üzere yola çıktık. 2019 Samsun vizyonu için, Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın ortaya koyduğu 2023 Türkiye hedefi için, 'Meşale Şehir Samsun'a katkı sağlamak için, doğup büyüdüğüm bu topraklara daha büyük hizmetler yapabilmek için yola çıktım" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Necmi Çamaş, Aday Adaylığını Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement