Nejat İşler'in Son Şiiri - Son Dakika
Magazin

Nejat İşler'in Son Şiiri

Nejat İşler\'in Son Şiiri

20 gün önce Bodrum'da rahatsızlandıktan sonra yoğun bakıma alınan Nejat İşler'in yazdığı son şiir, Ot Dergisi'nin şubat sayısına kapak oldu.

07.02.2014 09:18  Güncelleme: 10:15

Yoğun bakımdaki tedavisi İstanbul'da devam eden İşler, rahatsızlanmadan birkaç gün önce dergiye gönderdiği şiirde, zamanla arasının pek iyi olmadığını, 'nefesini sevdiği birinin' yakınlarında olmasının ise kendisinin rahatlattığını söylüyor.

HAYATİ RİSKİ ORTADAN KALKTI

Yoğun bakımda tedavisi süren Nejat İşler'in doktoru Prof. Dr. Çağlar Çuhadaroğlu'ndan sevindiren açıklama geldi: Hayati riski ortadan kalktı. Bilinci tam açık. Solunum desteği ihtiyacı ortadan kalkan hasta, hafta başından bu yana artan miktarlarda ağızdan beslenmektedir. Küçük çaplı hareket egzersizlerine de başlanmıştır.

İŞTE O ŞİİR

Zamanla aram pek iyi değildir.
bunun dışında kendimi
şanslı sayarım yine de...

Yalnız kalmakla ilgili
bir sorunum yok. sadece
nefesini sevdiğim birinin
yakınlarda olması beni rahatlatır.

Bencilce bi şey, biliyorum.
ama birbirimize ihtiyacımız
olduğunu hissediyorum
ve bunu değerli buluyorum.

Zaman nefes almakla
geçen günler değil,
birinin aklında olmakla
ilgili biraz...

Hayatın
kronometresini
sen değil, senin
yanındaki tutar.

O kadar.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Nejat İşler'in Son Şiiri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Musa Sarı: Sizler anlamazsını Müzisyen şair ve gen..Bakış açısı ile ilgili..Sizin gibi Dağlarda keklik avlarken bir avcı vurdu beni..Sevgilim gittin ben bittim, öldüm öldüm dirildim gibi sadece kafiye olsun torba dolsun şiirler yazmıyor adam..Biraz derinlere inin..Ama dikkat edin boğulmayın kerkenezler.. 15 1 Yanıtla
  • ali kılıç: okimm senin şiirine keloğlan:) 2 13 Yanıtla
  • anıll çetiner: acıl sıfalar dılıyorum allah yardımcısı olsun amma velakın bu memleketın okadr gazısı var durumu cok daha vahım olan medyada kac sanıye yer alıyor dakıka bıle yer almıyorlar 1 aydır bu haberı duzenlı olarak verıyorlar ee tabı sanatcı sevenlerı cok takıbı cok ama bu vatan ıcın ayagını kolunu veren garıban gazılarmızın takıpcısı kım hergun bır tane gazımızın haberını yapsalar belkıde bır hayır sever elınden tutucak feraha kavusturcak bu memleket adam olmazsa nankorlukten olmaz 8 0 Yanıtla

Advertisement