Nevşehir'de Zorunlu Antrenör Gelişim Semineri Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Nevşehir'de Zorunlu Antrenör Gelişim Semineri Yapıldı

Nevşehir\'de Zorunlu Antrenör Gelişim Semineri Yapıldı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Nevşehir Şubesi'nin düzenlediği Zorunlu Antrenör Gelişim Semineri yapıldı.

17.06.2016 10:59

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Nevşehir Şubesi'nin düzenlediği Zorunlu Antrenör Gelişim Semineri yapıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Gençlik Merkezi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen seminere katılan 74 antrenör katılarak çalışma belgesi sahibi oldu. Semineri TFF antrenör eğitmeni Atila Yüce verdi. Atilla Yüce, Talimatlar gereği Pro-Lisans dışındaki bütün çalıştırıcıların sahip oldukları diploma neticesinde bu seminere katılmak zorunda olduklarını, aksi halde çalışma izni alamayacaklarını söyledi.

Zorunlu Antrenör Gelişim Seminerlerinin ülke genelinde 46 ilde düzenlendiğini kaydeden Yüce, "Antrenman planlaması, sürat, dayanıklılık ve hareketlilik ile ilgili kısa bilgiler veriyoruz. Günlük, haftalık ve aylık antrenman periyodlamalarını da anlatıyoruz" dedi. TÜFAD Nevşehir Şubesi Başkanı Kenan Gerçeker ise, ikincisini yaptıkları Zorunlu Antrenör Gelişim Seminerine Milli takımlarda ve Süper Lig'de defalarca görev yapmış Tınaz Tırpan'ın ismini verdiklerini söyledi. Gerçeker, Zorunlu Antrenör Gelişim Seminerine katılmayan antrenörlere Türkiye Futbol Federasyonu tarafından çalışma izni verilmediğini vurguladı.

Kenan Gerçeker, "Antrenörlerimiz aldıkları bu bilgiler ışığında varsa eksik ve hatalarını düzelterek çocuklara daha iyi bir eğitim verirler. Katılan tüm antrenörlere teşekkür ediyoruz. TÜFAD Nevşehir Şubesi olarak kurulduğumuz 2013 yılından bu yana ilimiz futboluna değer katıyoruz. Bundan sonrada katmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

TÜFAD Nevşehir Şubesi tarafından düzenlenen seminere; Aksaray'dan 4, Niğde'den 3, Yozgat'tan 2, Nevşehir'den ise 65 antrenör katıldı.

- Nevşehir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nevşehir'de Zorunlu Antrenör Gelişim Semineri Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement