Nevşehir Ürgüp?te Ev ve İşyerlerini Soyan 2 Kişi Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Nevşehir Ürgüp?te Ev ve İşyerlerini Soyan 2 Kişi Tutuklandı

Nevşehir Ürgüp?te Ev ve İşyerlerini Soyan 2 Kişi Tutuklandı

Ürgüp'te ev ve işyerlerini soyan 2 kişi tutuklandı NEVŞEHİR'in Ürgüp ilçesi'nde bulunan iki ayrı evden para, ziynet eşyası, tabanca, cep telefonu çaldıkları iddiasıyla gözaltına alınan 4 şüpheliden ikisi çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza ve Tutukevi'ne gönderildi.

05.03.2016 12:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ürgüp'te ev ve işyerlerini soyan 2 kişi tutuklandı

NEVŞEHİR'in Ürgüp ilçesi'nde bulunan iki ayrı evden para, ziynet eşyası, tabanca, cep telefonu çaldıkları iddiasıyla gözaltına alınan 4 şüpheliden ikisi çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza ve Tutukevi'ne gönderildi.

Zanlıların, Fatih Mahallesi Rıfat Kürşat Numanoğlu Caddesi üzerinde A.Ç'ye ait ikametten 820 lira para ve bir adet tabancanın çalınması, yine aynı ilçede bulunan İmran Mahallesi Mahmut Baltacı Sokaktaki A.T'ye ait evden yaklaşık 17 bin lira değerinde muhtelif ziynet eşyası, saat, cep telefonu ve fotoğraf makinasının çalınması olaylarına karıştıkları iddia ediliyor.

Hırsızlık olayları sonrasında Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ve Ürgüp İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince ortaklaşa çalışma başlatıldı. Şüphelilerin ziynet eşyalarını satma ihtimallerine karşı il genelindeki sarraflar bilgilendirildi. Bunun üzerine Nevşehir il merkezinde bulunan bir kuyumcu ziynet eşyaları satmak isteyen bir kişiden şüphelenince polis ekiplerine haber verdi. Kuyumcuya gelen ekipler, A.K.?yı, bir miktar ziynet eşyasını satmak istediği esnada yakaladı. Zanlı yakalanınca, bu ziynet eşyalarını D.T.'nin satması için verdiğini ve dışarıda beklediğini söyledi. Şüpheli D.T., Belediye Caddesi üzerinde A.K.'yı beklediği esnada ekiplerce yakalandı. Şüphelilerin üzerinde muhtelif miktarda para ve ziynet eşyasının çıkması üzerine durum Cumhuriyet Savcısına bildirildi. Cumhuriyet Savcısının talimatı üzerine, şüpheliler elde edilen malzemeler ile birlikte Ürgüp İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerine teslim edildi. Şüphelilerin Ürgüp'de bulunan, işyeri, ev ve araçları ile şüpheli D.T.'nin ilçeye bağlı Ayvalık köyünde bulunan inşaatında arama yapıldı. Aramalarda; 1 adet tabanca ve şarjör, 360 gram kurutulmuş hint keneviri yaprağı, 4 adet muhtelif marka fotoğraf makinası ve kılıfı, 1 adet kamera, bir miktar para, çocuk ve bayan saatleri, cep telefonları, çeşitli ziynet eşyaları, inci ve altın kolyeler, 4 adet tam, iki adet yarım dinamit lokumu, 2 adet saniyeli fitil ele geçirildi.

Aramalarda elde edilen tabanca, muhtelif miktarda para, ziynet eşyaları, telefon ve fotoğraf makinaları yapılan teşhisin ardından sahiplerine teslim edildi. Şüpheliler Cumhuriyet Savcısı'nın talimatları doğrultusunda gözaltına alındı. Yapılan çalışmaların devamında; gözaltında bulunan iki şüpheli ile birlikte hareket ettikleri ve hırsızlık olaylarını birlikte gerçekleştirdikleri tespit edilen A.K. ve M.K.Ü.'de yakalandı. Emniyet Müdürlüğü'nde alınan ifadelerinin ardından Ürgüp Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilen dört şüpheliden, D.T. ve M.K.Ü., tutuklandı. Diğerleri şahıslar ise serbest bırakıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nevşehir Ürgüp?te Ev ve İşyerlerini Soyan 2 Kişi Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement