New York Moda Haftasına İlk Kez Düzenlenen Tesettür Defilesi Damga Vurdu - Son Dakika
Magazin

New York Moda Haftasına İlk Kez Düzenlenen Tesettür Defilesi Damga Vurdu

Amerika'nın New York şehrinde moda haftası kapsamında, Endonezyalı tasarımcı Anniesa Hasibuan tesettür defilesi düzenlendi. New York'ta bir ilk olan defile büyük alkış aldı.

15.02.2017 09:37  Güncelleme: 12:16

New Moda dünyasının genç ve yükselen tasarımcılarından Endonezyalı Anniesa Hasibuan, New York Moda Haftası'nda düzenlediği tesettür defilesiyle sanatseverlerden büyük alkış aldı. Defilede Türk modacı Numan Ataker de tasarladığı Sonbahar-Kış 2017-2018 koleksiyonu ile ayakta alkışlandı.

TESETTÜR DEFİLESİ İLK KEZ DÜZENLENDİ

Eylül 2016'da New York Moda Haftası'nın ilk tesettür defilesini düzenleyerek büyük beğeni toplayan Hasibuan'ın bu koleksiyonunda kullandığı malzemeler, giysilerin rengi ve zerafeti dikkati çekti.


DEFİLEYE İLK TESETTÜRLÜ KADIN ATLET DE KATILDI

Moda dünyasının yoğun ilgi gösterdiği defilenin katılımcıları arasında, Time dergisinin "En etkileyici 100 insan" arasında tanıttığı ve ABD'nin olimpiyatlara katılan ilk tesettürlü kadın atleti olarak tarihe geçen eskrimci İbtihaj Muhammed de yer aldı.

ENDONEZYALI MODACI GİDEREK YÜKSELİYOR

Kariyerine yakın çevresi için kıyafetler tasarlayarak başlayan Hasibuan, eşinin desteğiyle 2015'in başında moda dünyasına atıldı. Hasibuan, moda dünyasında "yükselişe geçen" tasarımcılar arasında gösteriliyor.


New York Moda Haftasına İlk Kez Düzenlenen Tesettür Defilesi Damga Vurdu
Kaynak: AA

Son Dakika Magazin New York Moda Haftasına İlk Kez Düzenlenen Tesettür Defilesi Damga Vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement