Niksar'da Gençlik 19 Mayıs'ta Buluştu - Son Dakika
Yerel

Niksar'da Gençlik 19 Mayıs'ta Buluştu

Niksar\'da Gençlik 19 Mayıs\'ta Buluştu

Tokat’ın Niksar ilçesinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 96. yıl dönümü törenle kutlandı.

19.05.2015 12:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokat'ın Niksar ilçesinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın 96. yıl dönümü törenle kutlandı.

Niksar'daki tören, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili Hakan Arslan'ın Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Ardından kutlama programı ilçe şehir stadyumunda devam etti. Burada devam eden programda Kaymakam Dr. Yusuf Gökhan Yolcu, Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Hakan Kuşçu ve Belediye Başkanı Özdilek Özcan'ın öğrencileri ve halkı selamlamasının ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu.

Gençlik adına konuşmayı yapan Danişment Gazi Anadolu Lisesi öğrencisi Ahmet Evren Çibuk, bu günlere kolay gelinmediğini belirterek, "Dedelerimiz bizleri hür yaşatabilmek ve bir vatan sahibi yapabilmek için ölüm kalım mücadelesi vermişlerdir. Bizler bu günleri o fedakar insanlara borçluyuz" dedi.

Programda günün anlam ve önemine binaen okunan şiir ve kompozisyonların ardından sırasıyla Sevgi Evleri Folklor ekibi halk oyunları ve jimnastik gösteri, Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğü Taekwondo ve jimnastik ekibi gösterilerini sundular.

Program 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere protokol tarafından ödüllerinin verilmesinin ardından sona erdi. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Niksar'da Gençlik 19 Mayıs'ta Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement