Nusaybin'de Teröristler Ambulanslara da Ateş Açıyor - Son Dakika
Güncel

Nusaybin'de Teröristler Ambulanslara da Ateş Açıyor

Nusaybin'de teröristler hasta almaya giden ambulanslara da uzun namlulu silahlarla saldırıda saldırıyor, bu yüzden hastalar zırhlı polis araçlarıyla hastaneye ulaştırılıyor.

19.11.2015 11:03  Güncelleme: 14:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyon devam ediyor. Alınan bilgiye göre, Nusaybin'de 13 Kasım'da saat 21.00'den itibaren uygulanmaya başlanan sokağa çıkma yasağının ardından bazı cadde ve sokaklarda kazılan hendeklerin kapatılması, kamufle amaçlı asılan brandaların ve kurulan barikatların kaldırılması, ilçenin teröristlerden arındırılması için terör örgütü PKK'ya yönelik başlatılan operasyon sürüyor.

Jandarma ve polis özel harekât ekiplerince yürütülen operasyon sivillerin zarar görmemesi için hassasiyetle yürütülüyor.

Hendeklerin kapatılması, barikatların kaldırılması sırasında teröristlerce güvenlik güçlerine uzun namlulu silahlar ve roketatarlarla saldırıda bulunuluyor.

Saldırılara karşılık verilmesi üzerine teröristlerle zaman zaman sıcak çatışma da yaşanıyor.

AMBULANSLARA ATEŞ AÇILMIŞ

Teröristlerin, çatışmaların yaşandığı mahallelerden hasta almaya giden ambulanslara da uzun namlulu silahlarla ateş açması nedeniyle zaman zaman hastalar zırhlı polis araçlarıyla evlerinden alınarak hastaneye ulaştırılıyor.

HASTANEYİ KARARGAH YAPMIŞLAR

Bu arada özel harekât polislerince, teröristlerce karargâh gibi kullanıldığı bilgisi üzerine eski Nusaybin Devlet Hastanesi binasında arama yapıldı.

SU VE ELEKTRİK HATLARI DA ZARAR GÖRDÜ

Teröristlerin cadde ve sokaklar ile hendeklere tuzakladığı patlayıcıların infilak etmesi sonucu ev ve iş yerlerinin yanı sıra su ve elektrik hatları da zarar gördü.

Terörist saldırılar nedeniyle ilçenin yüzde 70'ine elektrik, yüzde 30'una da su verilemediği belirtildi.

İlçedeki zarar gören elektrik şebekesini yenilemeye giden Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. aracına da örgüt mensuplarınca roketatarla saldırıda bulunulduğu öğrenildi.














Nusaybin\'de Teröristler Ambulanslara da Ateş Açıyor
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Nusaybin'de Teröristler Ambulanslara da Ateş Açıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (64)

  • batman: siz kürtleri yenemiyecek siniz ne de yapsanız boş 8 25 Yanıtla
  • batman: diz kürtleri bitiremesiniz ne yapsanız da boştur kurtler yenecek 7 20 Yanıtla
  • Yadigar Ejder: Polis bana niye zulum yapmıyor yalanlarınızı kimse yemiyor Ermeni maşaları 18 6 Yanıtla
  • urfalı : bukadar kaldırım taşını nerden bulmuşlar way etekliler 18 4 Yanıtla
  • YİGİDO: yapacak lan polisye size zülüm yapacak askerde akıllı olmayanın aklı alınır kimsiniz siz teröriste acınmaz gebertilir zulum yapın nolur allah aşkına yıkın vurun gebertin 16 5 Yanıtla
  • şükrü: yalan orda en büyük zulmü polis yapıyor haber bültenlerinde gördük herşeyi 4 16 Yanıtla
  • Cevap: PKK yı destekleyeninde PKK dan farkı yoktur hepsini gebertmeden bu iş çözülmez bu zihniyetdeki hayvanları vatandaşlıktanda çıkarmak gerek zaten onlar kendini TÜRKİYELİ olarak görmüyorki. 15 4 Yanıtla
  • Ağrılı imanlı kürt: Tuhh Allah belanizı versin nasıl hak arama lan bu kendi kürt vatandaşını taşıyan ambulansla ateş aclyur Dr öldyursunuz öğretmen oldryursunuz arkadaşım benim Hakımı ADAM ÖLDUREREK ARAMA ben bir kürt olarak ayıldızlı türk bayrağıma kurban olurum vatan hainlerin karşısana çıkıp bnde savasirim babam bile olsa vurum vallahide billahide 15 3 Yanıtla
  • Türk Türk Türk. ......: hadi figen barikat yıkmaya , 14 4 Yanıtla
  • YİGİDO: BAK FIRANSAYA ÖRNEK AL KİMYASAL KULLANACAK LAR SİZDE KİMYASAL KULLANIN BUNLARAACIMAK YOKBU ERMENİ DEVŞİRMELERİNİ TÜRKÜN GÜCÜNE GÖSTERİN TAVİZ YOK ARTIK 11 5 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement