O'nu En Güzel Kim Anlatır" Yarışması - Son Dakika
Güncel

O'nu En Güzel Kim Anlatır" Yarışması

Ağrı'da İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "O'nu En Güzel Kim Anlatır" yarışmasının finali yapıldı.

18.04.2016 19:48

Ağrı'da İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "O'nu En Güzel Kim Anlatır" yarışmasının finali yapıldı.

Merkez ve ilçelerde yapılan elemelerin ardından birinciler Ağrı Kültür ve Kongre Merkezi'nde yapılan büyük finalde Hazreti Muhammed'in hayatını anlattı.

Ağrı Milli Eğitim Müdürü Hatem Dursun, programda yaptığı konuşmada, yarışmacıların, ilçelerde elemeler gerçekleştirerek finale katıldıklarını anımsattı.

Dursun, şöyle konuştu:

"Amacımız Peygamber Efendimizin örnek yaşantısı ve ahlakıyla öğrencilerimizin manevi duygu ve düşüncelerinin gelişimine katkıda bulunmak, öğrencilerimizin Türkçe'yi etkili ve kullanma kabiliyetlerini geliştirmektir. Ayrıca, öğrencilerimize toplum karşısında kendilerini ifade etme becerisi kazandırarak, onların özgüvenlerinin gelişimine katkıda bulunmaktır. Peygamber Efendimiz, şefkat ve merhametin vazgeçilmez bir timsaliydi. Bu tür etkinliklerle onu anmak ve onun sonsuz güzelliklerini hatırlatmak ise en büyük gayemizdir."

Yarışmada, Patnos Anadolu Lisesi öğrencisi Ömer Faruk Dilmaç birinci, Eleşkirt Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencisi Ümmügülsüm Kahraman ikinci ve Ağrı Anadolu lisesi öğrencisi Menekşe Samancı üçüncü oldu.

Yarışmaya katılan tüm öğrencilere Ağrı Valisi Musa Işın tarafından Cumhuriyet altını verildi.

Programa Ağrı Vali Yardımcısı Sedat İnci, ilçe kaymakamları, AK Parti Ağrı İl Başkanı Kemal Atmaca, ilçe belediye başkanları, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel O'nu En Güzel Kim Anlatır' Yarışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement