Öcalan'ın Doğduğu İlçede Yoğun Güvenlik Önlemleri! Herkes Tek Tek Aranıyor - Son Dakika
Güncel

Öcalan'ın Doğduğu İlçede Yoğun Güvenlik Önlemleri! Herkes Tek Tek Aranıyor

Öcalan\'ın Doğduğu İlçede Yoğun Güvenlik Önlemleri! Herkes Tek Tek Aranıyor

PKK'nın elebaşı Abdullah Öcalan'ın doğum günü öncesi Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesinde polis ve jandarmanın güvenlik önlemleri dikkat çekti. İlçeye girenler didik didik aranıyor.

03.04.2016 13:41  Güncelleme: 15:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Terör örgütü PKK'nın elebaşı Abdullah Öcalan'ın doğum günü öncesi Halfeti'de polis ve jandarmanın yoğun güvenlik önlemi sürüyor.

İLÇE GİRİŞİNDE YOĞUN GÜVENLİK ÖNLEMLERİ VAR

Şanlıurfa Valiliği'nin yasaklamasına karşın, taraftarlarının 4 Nisan'da Öcalan'ın doğum gününü kutlayacaklarını ve Halfeti'ye gideceklerini bildirmesinin ardından güvenlik güçleri Halfeti ile Ömerli Mahallesi'ne giden yollarda yoğun önlem aldı.

Halfeti'ye ulaşımın sağlandığı noktalarda zırhlı araçlar ile kontrol noktaları oluşturan polis ve jandarma, tüm araçları durdurarak didik didik arıyor. Araçlarda bulunanların kimliklerini kontrol eden güvenlik güçleri uygun görülen araçların geçişlerine izin veriyor.

Öcalan'ın Doğduğu İlçede Yoğun Güvenlik Önlemleri! Herkes Tek Tek Aranıyor
GİTMEK İSTEYENLERE İZİN VERİLMEDİ

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde polis ekipleri, terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan'ın yarın yapılacak doğum günü için Halfeti'ye gitmek isteyenlere izin vermedi. İlçenin çıkış noktasında zırhlı araçlarla kontrol noktası oluşturan polisler, Şanlıurfa yönüne giden araçları durdurarak aradı. Jandarmanın da destek verdiği uygulamada, kontrol noktasında durdurulan tüm araçlar tek tek aranıp, içinde bulunanların kimlikleri kontrol edildi.

Öcalan'ın Doğduğu İlçede Yoğun Güvenlik Önlemleri! Herkes Tek Tek Aranıyor
Güvenlik güçleri, Abdullah Öcalan'ın doğum gününe katılmak üzere Halfeti'ye gitmek isteyenlerin bulunduğu araçların geçişlerine izin vermeyerek geri dönmelerini istedi. Bu karara tepki gösteren Öcalan taraftarları ise uzun süre kontrol noktasında onlarca araçla bekledi. Güvenlik güçleri öğle saatlerinde bekleyişini sürdürenlere geri dönmeleri aksi halde müdahale edileceği uyarısında bulundu. Yapılan uyarının ardından bölgede bekleyen yüzlerce kişi araçlarına binerek geri döndü. Uygulamasını sürdüren güvenlik güçleri, Valiliğin kent merkezi ve ilçelerde her türlü etkinliği yasaklayan karar aldığını, bu doğrultuda Halfeti'ye gitmek isteyenlere izin verilmediğini kaydetti.

Öcalan'ın Doğduğu İlçede Yoğun Güvenlik Önlemleri! Herkes Tek Tek Aranıyor

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Öcalan'ın Doğduğu İlçede Yoğun Güvenlik Önlemleri! Herkes Tek Tek Aranıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (21)

  • Pis Herif: Doğduğun güne lanet olsun.. 48 3 Yanıtla
  • hevallere ölüm_57: Hepsinin sıkın kafalarına . 20 1 Yanıtla
  • mazlum: bir halk lider kabul ediyorsa birakin kutlamasini yapsinlar.bundan dogal ne olabilirki 7 14 Yanıtla
    aa: Bir vatan haini teroristin dogum gunu kutlanamaz 7 2
  • CHPLI: OCALANIN DOGUM GUNUNU KUTLARIZ CHP IZMIR IL TESKILATI 9 8 Yanıtla
    zembil: CHP DE BAYA BI ERMENISTANLI DOLUYMUS ZATEN KILICLI DA ERMENISTANDAN GELME CAKMA 8 0 zembil: CHP TAM KEFERE DOLU YUHH SIZE ATATURK OLSA HEPINIZI SALLANDIRIRDI ISMET INONUDEN SONRA CHP BITI ZATEN INONU ATATURKUN PARADAKI RESMINE BILE TAHAMMULU YOKTU CAKMA ATATURKCULER SIZI 3 0
  • DOGAN MEDYA: sayin öcalanin saliverilmesini rica ederiz. 4 12 Yanıtla
  • Zaza: Yaw ne kontrolü bırakın öldürülsün hepsi 8 5 Yanıtla
  • van: bu büyük bir cahilik neymiş apo bugun doğmuş doğmuşki ne yapmış işte bu cehletlikte başımıza gelmiyen kalmadı 11 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement