Ödemiş Fetö'nun İstanbul'da Yakalanan ?prensi? Ödemiş'e Getirildi - Son Dakika
Güncel

Ödemiş Fetö'nun İstanbul'da Yakalanan ?prensi? Ödemiş'e Getirildi

Ödemiş Fetö\'nun İstanbul\'da Yakalanan ?prensi? Ödemiş\'e Getirildi

Fetö'nun İstanbul'da yakalanan 'prensi' Ödemiş'e getirildiİzmir'in Ödemiş ilçesi ile eş zamanlı beş ilde Fetullahçı Terör Örgütü / Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik düzenlenen Gölbaşı-2 Operasyonu'nda gözaltına alınan 22 şüpheliden 1'i olan ve İstanbul'da yakalanan Fetullah Gülen'in 'Prensi' olarak tanınan İ.A. Ödemiş polisine teslim edildi.

09.08.2016 12:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fetö'nun İstanbul'da yakalanan 'prensi' Ödemiş'e getirildi

İzmir'in Ödemiş ilçesi ile eş zamanlı beş ilde Fetullahçı Terör Örgütü/ Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik düzenlenen Gölbaşı-2 Operasyonu'nda gözaltına alınan 22 şüpheliden 1'i olan ve İstanbul'da yakalanan Fetullah Gülen'in 'Prensi' olarak tanınan İ.A. Ödemiş polisine teslim edildi.

Ödemiş Emniyet Müdürlüğü tarafından geçen 27 Temmuz'da FETÖ/PDY'ye yönelik operasyon kapsamında düzenlenen ve "Gölbaşı-1" adı verilen operasyonda gözaltına alınan 13 kişi tutuklandı. Geçen 4 Ağustos'ta FETÖ/PDY'ye Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün koordinasyonunda Ankara, İstanbul, Kayseri, Bursa ve Şanlıurfa illeriyle birlikte "Gölbaşı-2" adı altında eş zamanlı operasyon düzenlendi. 40'ı Ödemiş'te olmak üzere 47 adrese eş zamanlı düzenlenen operasyonlarda toplam 22 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin ev, işyeri ve üzerlerindeki aramalarda, 3 tabanca, ses kayıt cihazları, örgütte hiyerarşi ve bağlılığın simgesi çok sayıda 1 dolar, birçok örgütsel doküman, yayın, belge, dijital materyale ele geçirildi. Operasyon kapsamında 12 kişinin daha arandığı bildirildi. Bursa, Kayseri ve Ankara ve Şanlıurfa'da gözaltına alınan aralarında FETÖ/PDY'nin üst düzey yöneticilerinden olduğu ileri sürülen A.A.'nın da aralarında bulunduğu 4 kişi operasyonun ardından Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne teslim edildi. Operasyon kapsamında İstanbul'da yakalanan FETÖ/PDY'nin kamudaki atamalardan sorumlu hususi imamı olduğu ileri sürülen 54 yaşındaki İ.A., bugün saat 01.30 sıralarında Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne teslim edildi. FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in 'prensi' olarak bilinen ve daha önce Ödemiş'te imamlık yaptığı öğrenilen İ.A.'nın polisteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ödemiş Fetö'nun İstanbul'da Yakalanan ?prensi? Ödemiş'e Getirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement