Odunpazarı Belediyesi Encümen ve Komisyon Üyeleri Belirlendi - Son Dakika
Yerel

Odunpazarı Belediyesi Encümen ve Komisyon Üyeleri Belirlendi

Odunpazarı Belediyesi Encümen ve Komisyon Üyeleri Belirlendi

Odunpazarı Belediyesi Nisan ayı meclis toplantılarının ilki Başkan Av. Kazım Kurt başkanlığında gerçekleştirildi.

02.04.2015 11:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Odunpazarı Belediyesi Nisan ayı meclis toplantılarının ilki Başkan Av. Kazım Kurt başkanlığında gerçekleştirildi.

Belediye meclis salonunda yapılan toplantıda 16 madde görüşüldü. Gündem maddelerine geçilmeden önce bir konuşma yapan Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Çağlayan Adliyesi'nde rehin alınan ve şehit olan Savcı Mehmet Selim Kiraz'a başsağlı ve ailesine sabır diledi. Başkan Kurt, "Terörün demokrasiyle hiçbir ilişkisi yoktur. Bu konu hakkında yapılacak soruşturmanın iyi yapılmasını diliyorum. Türkiye'nin en korumalı adliyesinde gündüz saatlerinde bir savcının rehin alınması güvenlik zafiyettir" dedi.

Başkan Kurt ayrıca, İkinci İnönü Zaferi'nin 94. yıl dönümünde ulusal kurtuluş savaşı şehitlerini, Atatürk'ü ve İsmet İnönü'yü de rahmetle andı.

Toplantıda, Odunpazarı Belediyesi Encümen ve Komisyon üye seçimleriyle ile ilgili maddeler görüşüldü. Görüşülen maddeler sonucunda Encümen ve Komisyon üyeleri şu isimlerden oluştu;

Odunpazarı Belediyesi Encümen Üyeleri; Bekir Sıtkı Saraç (CHP), Memet Uzun (CHP), İnci Erol (CHP)

İmar Komisyon Üyeleri; Hüseyin Erdemir (CHP), Önder Tuna (CHP), Nükhet Yücesan (CHP), Adem Kara (AKP), Nuri Temizsoy (AKP)

Plan ve Bütçe Komisyonu Üyeleri; Dilaver Atay (CHP), Cahide Tetik (CHP), Mahmut Çakmak (CHP), Ahmet Yapıcı (AKP), Sedat Halaç (AKP)

Hukuk Komisyonu Üyeleri; Aydın Ünlüce (CHP), Mustafa Kosku (CHP), Yavuz Metin (CHP), Mustafa Özkan (AKP), Ahmet Özdamar (AKP)

Çevre Sağlık ve Sosyal İşler Komisyonu Üyeleri; Cahide Tetik (CHP), İnci Erol (CHP), Cevdet Karanfil (CHP), Sıtkı Karaca (AKP), Kazım Sertkaya (AKP)

Parklara İsim Verilmesi Komisyonu Üyeleri; Mustafa Kosku (CHP), Önder Tuna (CHP), Mahmut Çakmak (CHP), Süleyman Yücel (AKP), Hatice Kozan (AKP)

İçkili Yerler Tespit Komisyonu Üyeleri; Sedat Ayhaner (CHP), Cevdet Karanfil (CHP), Yavuz Metin (CHP), Faruk Işık (AKP), Nurettin Ördek (AKP)

Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Üyeleri; Cahide Tetik (CHP), Nükhet Yücesan (CHP), İnci Erol (CHP), Hatice Kozan (AKP), Hayrettin Esen (AKP)

Satış Komisyonu Üyeleri; Gülvezir Özdamar - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Odunpazarı Belediyesi Encümen ve Komisyon Üyeleri Belirlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement