Odunpazarı Belediyesi'nin Sokak Sineması Etkinliği Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Odunpazarı Belediyesi'nin Sokak Sineması Etkinliği Sürüyor

Odunpazarı Belediyesi\'nin Sokak Sineması Etkinliği Sürüyor

Odunpazarı Belediyesi’nin, yaz akşamları için bir alternatif olarak hayata geçirdiği "Sokağa Çıkın Sinema Geliyor!

19.08.2015 15:35

Odunpazarı Belediyesi'nin, yaz akşamları için bir alternatif olarak hayata geçirdiği "Sokağa Çıkın Sinema Geliyor!" etkinliği halkın yoğun katılımıyla farklı mahallelerde devam ediyor.

Yapılan açıklamaya göre; kültür ve sanatı vatandaşların ayağına götürme çalışmalarına yazlık sinema gösterimleriyle devam eden Odunpazarı Belediyesi, son olarak Vadişehir, Akarbaşı, Orhangazi ve Kırmızıtoprak mahallerinde sinema gösterimi gerçekleştirdi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği sinema gösterimlerinde, Odunpazarı Belediyesi tarafından patlamış mısır ve gazoz ikram edildi.

"TAŞ MEKTEP" DUYGULANDIRDI

Vadişehir Mahallesinde gösterilen "Taş Mektep" filmini izlemeye gelen vatandaşlar, 1920-1921 dönemine Sakarya Savaşı'nda 61 son sınıf öğrencisinin tamamının şehit olması sonucu 1921 yılında mezun veremeyen Kayseri Lisesi'nin kahramanlık hikayesini konu alan filmde duygu dolu dakikalar yaşadı.

HACİVAT KARAGÖZ NEDEN ÖLDÜRÜLDÜ

Akarbaşı Mahallesinde gerçekleştirilen gösterimde Beyazıt Öztürk ve Haluk Bilginer'in başrol oynadığı "Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü" filmi izleyiciye açıldı.

2 MAHALLEDE YEŞİLÇAM RÜZGARI

Kırmızıtoprak Mahallesinde, Türk Sinemasının usta sanatçılarından Türkan Şoray ve Kadir İnanır'ın başrollerini paylaştığı "Dila Hanım" filmi gösterilirken, Orhangazi Mahallesi'nde Türkiye'de gelmiş geçmiş en önemli sinema sanatçılarından biri olan Kemal Sunal'ın oynadığı "Orta Direk Şaban" filmi gösterildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Odunpazarı Belediyesi'nin Sokak Sineması Etkinliği Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement