Öğrencilerin Hediyesi Mehmetçikten - Son Dakika
Güncel

Öğrencilerin Hediyesi Mehmetçikten

Varto'da İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı trafik ekipleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında durdurdukları araçlardaki çocuklara oyuncak ve kitap hediye etti.

23.04.2014 13:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Varto'da İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı trafik ekipleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında durdurdukları araçlardaki çocuklara oyuncak ve kitap hediye etti.

İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Kadir Serdar Yoldaş'ın da katıldığı etkinlikte, Varto- Karlıova karayolundaki araçlarda uygulama yapıldı. Gerekli kontrolleri yapan jandarma ekipleri, daha sonra araçlardaki çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlayarak çeşitli hediyeler verdi.

Çaylar köyünden ilçe merkezindeki 23 Nisan kutlamalarına öğrenci taşıyan minibüsü durdurarak öğrencilerle sohbet eden Binbaşı Yoldaş, öğrencilere 23 Nisan'ın önemini anlattı.

Önceki yıllarda jandarmanın durduğu araçlardaki insanlara kimlik sorduğunu, şimdi bu durumun değiştiğini belirten Çaylar Yatılı Bölge Ortaokulu Müdür Yardımcısı Ali Kılıç, "Şimdi jandarma öğrencilerimize kitap, kıyafet, oyuncak hediye etti. Bu çok güzel bir olay. Daha önce insanlar araçları durdurulduğunda korkuyordu. Ama şimdi bu durum değişti" dedi.

Jandarma ekipleri, yapılan kontrollerin ardından ilçeye bağlı Sazlıca İlkokuluna giderek okul öncesi öğrencilerine oyuncak ve kırtasiye malzemesi dağıttı. - Muş

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Öğrencilerin Hediyesi Mehmetçikten - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement