Öğretmenden Sürpriz Evlenme Teklifi - Son Dakika
Yerel

Öğretmenden Sürpriz Evlenme Teklifi

Öğretmenden Sürpriz Evlenme Teklifi

Muş'un Bulanık ilçesinde düzenlenen "Öğretmenler Voleybol Turnuvasına katılan tarih öğretmeni Turgut Tıraş, öğretmen olan sevgilisi Selma Yıldız'a taraftarlar ve protokol üyelerinin önünde sürpriz evlenme teklifinde bulundu "Benimle evlenir misin Selma?" yazılı afişin açıldığı salonda, elindeki çiçek ve yüzükle final maçına çıkan öğretmen Tıraş, protokol üyelerinin huzurunda evlilik teklifi yaptı.

07.06.2014 17:19

Muş'un Bulanık ilçesinde düzenlenen "Öğretmenler Voleybol Turnuvası"na katılan tarih öğretmeni Turgut Tıraş, öğretmen olan sevgilisi Selma Yıldız'a taraftarlar ve protokol üyelerinin önünde sürpriz evlenme teklifinde bulundu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen turnuvanın final maçı, renkli görüntülere sahne oldu. Bulanık Kız Meslek Lisesinde tarih öğretmenliği yapan Turgut Tıraş, Bulanık İmam Hatip Lisesinde biyoloji öğretmeni olan sevgilisi Selma Yıldız'a, final maçı öncesinde evlenme teklif etti.

"Benimle evlenir misin Selma?" yazılı afişin açıldığı salonda, elindeki çiçek ve yüzükle final maçına çıkan öğretmen Tıraş'a, meslektaşları da "Seni seviyorum" harflerinin yazıldığı tişörtler giyerek destek verdi.

Kendisi için hazırlanan sürpriz karşısında büyük şaşkınlık ve mutluluk yaşayan Selma Yıldız, hiç beklemediği bir anda evlilik teklifi aldığını belirterek, seyircilerin alkışları eşliğinde teklifi kabul etti.

Uzun süre boynuna sarıldığı Tıraş ile 6 ay önce tanıştıklarını ve mutlu bir ilişki yaşadıklarını belirten Yıldız, bu mutluluğu bir yuva kurarak pekiştirmek istediklerini söyledi.

Evlilik teklifi beklediğini ancak açık bir alanda ve protokolün önünde böyle bir sürpriz beklemediğini anlatan Yıldız, "Çok duygulandım ve çok mutluyum. İnşallah ömür boyu sürecek mutlu bir yuva kuracağız" dedi.

Final maçı için spor salonunda bulunan Kaymakam Ömer Şahin, öğretmen çifti tebrik ederek mutluluk diledi. - Muş

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Öğretmenden Sürpriz Evlenme Teklifi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement