Öğretmenler Doğada Buluştu - Son Dakika
Yerel

Öğretmenler Doğada Buluştu

Niğde "Aktif Eğitimciler Sendikası" öğretmenlere yönelik Çamardı Emli Vadisi’ne gezi düzenlendi.

09.06.2014 12:26

Niğde'de yeni kurulan Aktif Eğitimciler Sendikası,  faaliyetlerini sürdürüyor. Yoğun geçen eğitim öğretim yılının sonunda sendika tarafından öğretmenlere yönelik Çamardı Emli Vadisi'ne gezi düzenlendi.

Sendika Başkanı Mustafa Altınyüzük yaptığı yazılı açıklamada, bundan sonra sendikacılık adına alışagelmiş durumun yerine çeşitli etkinlikler yaparak, farklı bir sivil toplum kuruluşu anlayışı içerisinde faaliyet ve etkinliklerine devam edeceklerini söyledi.

Eğitim öğretim adına hizmet yarışında Aktif Eğitimciler Sendikası'nın her zaman çözüm üreten sendika olacağını belirten Altınyüzük, üyelerin yeni doğan çocuklarına kız ise pembe renkte, erkek ise mavi renkte bebek battaniyesinin hediye edilmekte olduğunu ifade etti.

Aktif Eğitimciler Sendikası Niğde İl Temsilciliği, kadın üyelerine yönelik yapmış olduğu gezilerden sonra erkek üyelerine de yönelik ilk faaliyetini Çamardı Emli Vadisi'nde yaptı.

Alabalık tesisinde yöresel ürünlerle kahvaltı ile başlayan program da Sarı Mehmet yurdundan yürüyüşe çıkıldı. Yaklaşık iki saat süren yürüyüş Parmakkaya mevkinde  tamamlandı.

Geziye katılan üyeleri, yoğun geçen bir eğitim öğretim yılının sonunda güzel bir etkinlik olduğunu ve devamını beklediklerini belirtti. - Niğde

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Öğretmenler Doğada Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement