Öğretmenler Kahvaltıda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Öğretmenler Kahvaltıda Buluştu

Öğretmenler Kahvaltıda Buluştu

Balıkesir'in Ayvalık ilçesine bağlı Altınova beldesindeki okullarda görev yapan öğretmenler, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün organize ettiği kahvaltıda bir araya geldi.

21.05.2013 10:53

Balıkesir'in Ayvalık ilçesine bağlı Altınova beldesindeki okullarda görev yapan öğretmenler, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün organize ettiği kahvaltıda bir araya geldi.

Altınova'da görev yapan öğretmenlerle söz konusu okulların idarecilerinin kendi aralarında her hafta düzenledikleri geleneksel kahvaltısı, bu kez Ayvalık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde gerçekleşerek, tüm öğretmenleri kapsayacak şekilde organize edildi. Altınova'nın Sahil mevkiinde bulunan bir otelde gerçekleşen kahvaltı organizasyonuna; Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Sabri Caner, Ayvalık İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri ve Ayvalık merkezdeki bazı okul müdürlerinin de katıldığı gözlendi. Samimi bir ortamda gerçekleşen kahvaltıda konuşan Ayvalık İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, böylesi bir organizasyonun parçası olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Bu tür organizasyonların öğretmenlerimizin dayanışmasını güçlendireceğini, sorunlarımızın çözümüne katkı sağlayacağını düşünüyorum. Eğitim ve öğretim faaliyetlerimizin daha başarılı ve nitelikli hale getirmesinde de bize ışık tutacağına inanıyorum" dedi.

"ÖĞRETMENLER BU ÜLKENİN DEĞERLERİDİR"

Neşeli ve sıcak sohbetlerin yapıldığı kahvaltıda konuşan Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Sabri Caner ise, öğretmenlik mesleğinin kutsiyeti ve önemine işaret ederek, "Bu nezih kahvaltıda gençlerimizi yetiştiren öğretmenlerimizle birlikte olduğum için çok mutluyum. Öğretmenler ülkenin geleceğine yön verenlerdir. Ben oğluma bir konuda bir şey söylediğimde bana, 'öğretmenim öğle söylemiyor' diyor. Yani öğretmenini benden daha fazla dikkate alıyor. O yüzden sizler bu ülke için bir değersiniz. Bunun farkında olarak evlatlarımızı yetiştiriniz" diye konuştu. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğretmenler Kahvaltıda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement