Öğretmenler, Öğrenciler İçin Tatil Kitapları Hazırladı - Son Dakika
Güncel

Öğretmenler, Öğrenciler İçin Tatil Kitapları Hazırladı

Öğretmenler, Öğrenciler İçin Tatil Kitapları Hazırladı

Osmaniye'nin Düziçi ilçesindeki ilkokul öğretmenleri, öğrencilerin tatillerini en iyi şekilde değerlendirmeleri amacıyla "Bilgin Çocuk Tatilde" isimli kitap serisi hazırladı Öğretmenlerin hazırladığı 4 kitabın Türkiye geneline dağıtılacağı bildirildi.

10.01.2014 16:20

Yazar kadrosunun çoğunluğunu Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde bulunan Üzümlü İlkokulundaki sınıf öğretmenlerinin oluşturduğu 7 öğretmen, öğrencilerin tatillerini en iyi şekilde değerlendirmeleri amacıyla "Bilgin Çocuk Tatilde" isimli kitap serisi hazırladı.

Kitapların yazar kadrosunda bulunan Mustafa Siyahoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilkokul öğrencilerinin tatillerini değerlendirmesine yönelik eğitim serisi hazırlamaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

Kitapların hazırlanma sürecini anlatan Siyahoğlu, "2013 yılının ekim ayında İstanbul'da bulunan Bilgin Çocuk Yayınevi, yarıyıl tatil kitabı yazdırmak için bize teklifte bulundu. Ön hazırlık olarak kendilerine sunduğumuz çalışma beğeni ile karşılandı ve yayıncı kuruluş ile anlaştık. Ekim ayında başladığımız çalışmalar Aralık ayında baskıdan çıktı ve satışa sunulmaya başlandı" dedi.

İlkokul 1. 2. 3. ve 4. sınıf için hazırlanan 4 kitabın eğitim camiasında ve öğrenciler arasında beğeni ile karşılanacağını umduklarını belirten Siyahoğlu, yazar kadrosunun yeni çalışmalar için çeşitli projeler geliştirdiklerini ifade etti.

Yeni kitap çalışmaları yolda

Yayınevinin yeni projeler için yazar kadrolarına yeni teklifler sunduğuna dikkat çeken Siyahoğlu, yeni kitaplarının yazar ve editör kadrosunun Düziçili öğretmenlerden oluşacağını söyledi.

Gelen talepler üzerine ilk etapta ilkokul 1. ve 2. sınıf öğrencileri için türkçe ve matematik kitapları ile yaprak test hazırlıklarına başladıklarını belirten Siyahoğlu, "İlçemiz çalışkan ve kaliteli öğretmen kadrosuna sahip. Öğretmenlerimizi bu alanda destekler ve motive edersek bu alandaki başarımızın katlanarak artacağına inanıyorum. Türkiye'nin bir ilçesinden ulusal çapta yayınlarının çıkmasını Düziçili eğitim camiası, öğrenci ve veliler tarafından sevinçle karşılandı. Yazar kadrosu olarak Düziçi'nde çalışan öğretmen arkadaşlarımızın bu alanda iddialı kitaplar yazılacağına inanıyorum" diye konuştu.

Yazar kadrosunun çoğunluğunun görev yaptığı Düziçi Üzümlü İlkokulu Müdürü Durdu Kurt ise kitapların hazırlanmasında emeği geçen okul öğretmenleri başta olmak üzere ilçede görev yapan tüm öğretmen arkadaşlarını yapmış oldukları çalışmadan dolayı tebrik etti. - Osmaniye

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Öğretmenler, Öğrenciler İçin Tatil Kitapları Hazırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement